Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Grote mond: UFC-vechter Colby Covington radioshow uitgezet

Grote mond: UFC-vechter Colby Covington radioshow uitgezet

MMA vechter Colby Covington wordt met de dood bedreigd!
Youtube

De grote mond van UFC-vechter Colby Covington is hem woensdag duur te staan gekomen.

Een interview met als gastvrouw ex UFC vechter en huidige ONE FC official Miesha, veranderde al snel in een verbitterde verbale uitbarsting, eindigend in de voormalige UFC interim kampioen weltergewicht die verbannen werd van de satellietradioshow.

ZIE OOK>> Colby Covington te sterk voor Robbie Lawler

Tijdens de “MMA Tonight” show op Sirius XM haalde Covington uit naar Tate nadat ze zijn benadering van het bevorderen van de UFC van afgelopen weekend op het hoofdevenement ESPN 5 tegen Robbie Lawler in twijfel trok. Tate wilde weten waarom Covington Lawler als een ‘legende’ had bestempeld toen hij verbaal zijn andere tegenstanders had aangevallen. Dat was aanleiding voor Covington om Tate te beschuldigen van praten achter zijn rug in eerdere interviews.

Levenslange ban

Covington weerlegde dat hij zichzelf verdedigde tegen de aanvallen van Tate voordat co-gastheer Ryan McKinnell, Covington confronteerde. “Je realiseert je dat dat deel uitmaakt van haar functiebeschrijving, toch? Ze is overgestapt naar een analist om haar gedachten over de sport te geven, “zei McKinnell. “Je maakt deel uit van de sport. “

Covington verdedigde zijn woorden als de natuurlijke reactie op een mondelinge aanval en wees op de steun die hij ontving van president Donald Trump en zijn zonen, Donald Jr. en Eric, van wie de laatste twee de Covington’s overwinning op Lawler live in Newark, N.J. bijwoonden. Covington vuurde nog een paar verbale stoten af op de radiopresentatoren en noemde ze ‘dombos’ voordat McKinnell zei dat de vechter nooit meer in de show zou verschijnen.

Bekijk ook

MMA-VECHTER REINIER DE RIDDER: ‘Ik kan iedereen verslaan’

Reinier De Ridder liet een goede indruk achter bij ONE Championship na zijn debuut bij ...

Alistair Overeem lijdt verlies partij tegen Curtis Blaydes

UFC: Alistair Overeem helpt voormalig tegenstander voor gevecht

Alistair Overeem biedt oude tegenstander de helpende hand

Tegenstander Conor Mc Gregor voorlopig geschorst

Donald Cerrone moet even aan de zijiijn