Groot verdriet om op verjaardag doodgestoken MMA-kampioen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Groot verdriet om op verjaardag doodgestoken MMA-kampioen

Groot verdriet om op verjaardag doodgestoken MMA-kampioen

MMA-Kampioen weltergewicht Jahreau Shepherd, bijgenaamd The Nightmare, werd zaterdag na 22.00 uur met steekwonden gevonden op de Black Prince Estate in Kennington, Londen.

Jahreau Shepherd, werd op zijn 30e verjaardagsfeestje doodgestoken. Poltieagenten en paramedici probeerden hem eerste hulp te verlenen maar hij werd ter plaatse dood verklaard. Shepherd was met familie en vrienden bij een barbecue op het gazon van het landgoed toen hij werd aangevallen.

De 27-jarige nicht van de heer Shepherd, Tanisha Shepherd, vertelde de Standard: ‘Ik was vroeg in de avond bij de barbecue, maar heb twee kleine kinderen, dus ik moest gaan. “Alles was in orde toen ik wegging. Jahreau’s moeder is momenteel niet aanspreekbaar, ze is er kapot van. “

Een echt voorbeeld

Ze voegde eraan toe: ‘Jahreau was geweldig. Hij hielp iedereen, hij deed alles voor iedereen. Leefde en ademde gevechten. En keek zo uit naar de opening van de sportschool na de corona lockdown en was klaar om te gaan trainen.”

“Hij had alles om voor te leven, hielp de jongeren op het rechte pad houden en was een rolmodel. ” Wat de reden is voor de steekpartij is nog niet duidelijk. “De dood van Jahreau doet veel fans groot verdriet. Er komen dan ook veel steunbetuigingen binnen,” zegt een woordvoerder van de familie.

Bekijk ook

NXT Hoogtepunten: Bijna alle vrouwenkampioenen bij elkaar & nieuwe cruisergewicht kampioen

Enkele dagen na de twee shows, NXT Take Over Stands and Deliver barste het strijdgeweld in de NXT weer los.

🎥 Koek Koek: YouTube bokser speelt vliegtuigje, zaterdag gehaktdag

Jake Paul gaat zaterdag de ring in tegen MMA-vechter Ben Askren

Sneller dan het licht: Tyson Fury toont handsnelheid

Tyson Fury bereidt zich voor op zijn eerste wedstrijd tegen zijn landgenoot Anthony Joshua

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page