Groot vechtsport event in België afgelast wegens virus? Nieuws
Nieuws

Groot vechtsport event in België afgelast wegens virus?

Groot vechtsport event in België afgelast wegens virus?
Groot vechtsport event in België afgelast wegens virus?

Vrijdag werd bekend dat ARES Fighting Championship, haar ARES 2 event welke vrijdag 3 april in Brussel België gehouden zou worden uitstelt tot 30 oktober dit jaar, in verband met het Coronavirus.

"De coronavirus-epidemie roept serieuze vragen op over besmetting in gesloten omgevingen. We weten in dit stadium niet hoe de situatie zal evolueren. De gezondheid van ons publiek, internationale vechters en medewerkers is onze grootste zorg en we zijn niet bereid om onnodige risico's te nemen, "zegt de organisatie in haar persbericht.

Meer aan de hand

Anonieme bronnen melden echter dat niet het virus, maar interne problemen de oorzaak zouden zijn van het uitstel. Zo zou de vechtkaart niet volledig ingevuld kunnen worden met goede vechters en blijft de ticket verkoop flink achter.

Overige grote events in België zoals GLORY 76 welke 28 maart in Antwerpen wordt gehouden gaat vooralsnog gewoon door. Ook het feit dat voetbalwedstrijden die veel publiek aantrekken niet worden afgezegd, versterken het gerucht dat er meer aan de hand is zeggen de bronnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws