Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Gratis MMA-wedstrijden kijken, ga de kroeg in

Gratis MMA-wedstrijden kijken, ga de kroeg in

UFC 229 incident: Khabib maakt kebab van zijn wereldtitels, schorsing op handen?

Hoe omzeil je de dure pay-per views? In Engeland lijken de kroegen de oplossing om naar MMA-wedstrijden te kijken, waar normaliter voor betaald moet worden.

Voor de liefhebbers van de mixed martial arts is het vaak een hele klus om live mee te kijken naar een event. Het is inmiddels de gewoonste zaak van de wereld dat daar voor betaald wordt via het pay-per view model, oftewel betalen voor elke keer dat je kijkt.

De verschillende vechtsport organisaties bieden aan om te kijken via DAZN, UFC Fight pass en meerdere partijen. De prijzen voor het kijken kunnen flink uiteen lopen van enkele tot tientallen euro’s. Niet iedere fan heeft dat er voor over, kijken via een livestream via internet is ook niet altijd even makkelijk.

Meer betalen

In de pubs in Engeland biedt men aan om gezamenlijk te kijken, net als bij het voetbal gezellig met zijn allen en een hapje en drankje erbij. “Wij bieden het als extra service aan, bovendien is het gezelliger dan alleen thuis zitten, en zo verdienen wij er ook nog iets aan,”verteld een eigenaar van een pub in Londen.

Op zich een slimme manier om de pay-per view kosten laag te houden. Er gaan stemmen op om voor kroeg eigenaren hogere tarieven in rekening te brengen. “Dat gat toch niet lukken, wij Engelsen zijn een koppig volk, laat ze het maar proberen,” reageert de zelfde kroegbaas.

Bekijk ook of ga naar onze HOMEPAGE

Alistair Overeem kan direct aan de slag als bare knuckle bokser

Alistair Overeem kan de ring in bij bare knuckle FC. De blote vuist boks organisatie ...

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten snel weer knokken

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten zo snel mogelijk weer tegen elkaar vechten. UFC Baas ...

Fikse schorsing voor topkickbokser, 4 jaar niet vechten

Artur Kyshenko voormalig Glory kickbokser en AFC Kickboxing Champion in de categorie 81 kg, heeft ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page