GRATIS: MMA-organisatie BRAVE CF legt de lat opnieuw hoger – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / GRATIS: MMA-organisatie BRAVE CF legt de lat opnieuw hoger

GRATIS: MMA-organisatie BRAVE CF legt de lat opnieuw hoger

GRATIS: MMA-organisatie BRAVE CF legt de lat opnieuw hoger

BRAVE Combat Federation keert terug na de stop van Covid-19. Met een ongekende vijf evenementen in vijf weken die in Europa zullen plaatsvinden.

Te beginnen met BRAVE CF 35 in Boekarest, Roemenië, deze maandag. Na de eerste show keert de snelst groeiende organisatie ter wereld terug naar de Beraria H voor een tweede show in Roemeense bodem. En gaat dan verder naar drie shows in drie weken in Zweden.

Grote fanbase

Hoewel de logistiek niet eenvoudig zal zijn, is BRAVE CF vastbesloten de verloren tijd in te halen. Om zo de wereldwijde en toegewijde fanbase de komende vijf weken verschillende spannende gevechten te geven.

De vijf shows zullen ook een gelegenheid zijn voor de organisatie om haar plan om het Europese continent te versterken in de praktijk te brengen. Door lokale atleten een wereldwijd platform te bieden om hun talenten te laten zien.

Gratis kijken

Brave CF MMA biedt fans ook de mogelijkheid om de volgende grote sterren van mixed martial arts te bekijken. Evenals de beroemde vechters in de organisatie. Terwijl BRAVE CF na de gedwongen pauze als gevolg van de gedwongen pauze lijkt terug te keren naar een normaal niveau, de uitbraak van Covid-19.

Er zullen verschillende gezondheidsrichtlijnen worden opgesteld, met name een strikt Covid-19-beleid en de evenementen zijn gesloten voor fans. De wereldwijde fanbase kan BRAVE CF TV (www.bravecftv.com) echter live en gratis bekijken.

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page