Goud! Vechtbaas uit zijn plaat na zien veldslag in MMA-kooi MMA Nieuws
MMA Nieuws

Goud! Vechtbaas uit zijn plaat na zien veldslag in MMA-kooi

Goud! Vechtbaas uit zijn plaat na zien veldslag in MMA-kooi

Dana White de grote baas van de MMA vechtsport organisatie UFC kon zijn enthousiasme niet inhouden gisteren. Tijdens het gevecht tussen inmiddels ex-kampioen Glover Teixeira en Jiri Prochazka hield hij het niet meer.

Zoals veel vechtfans, verloor Dana White zijn verstand tijdens de UFC 275-headliner van gisteren tussen Jiri Prochazka en Glover Teixeira. Het gevecht zal de boeken in gaan als een van de grootste in de geschiedenis van de organisatie.

Geen rematch

Teixeira verloor zijn titel aan Prochazka. Hoewel Dana White niet aanwezig was bij UFC 275, stemde hij wel af om het gevecht te bekijken. White stopte zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken.

,,Wat een fucking gevecht, wat een oorlog, moet je eens zien, goud", gilde White in vervoering uit. Daar waren de fans het ook zeker mee eens.

Teixeira ging als verliezer naar huis maar wilde gelijk een rematch. Prochazka ziet dat niet zitten en heeft een andere tegenstander in gedachten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws