Gokker wint miljoenenbedrag met inzet op UFC kampioen Nunes
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Gokker wint miljoenenbedrag met inzet op UFC kampioen Nunes

Gokker wint miljoenenbedrag met inzet op UFC kampioen Nunes

Het headline gevecht van UFC 250 heeft een gokker flink wat geld opgeleverd. Nick Bandovich zette 1 miljoen in op Amanda Nunes en won.

De gokker uit Nevada telde $ 1 miljoen neer in een William Hill Sports Book kantoor in Las Vegas. Voor een weddenschap op vedergewicht kampioen Amanda Nunes. De kampioen stond -600 in haar vedergewicht titelverdediging tegen Felicia Spencer tijdens UFC 250 in Las Vegas.

Grootste UFC weddenschap ooit

Dit is de grootste weddenschap ooit ingezet bij gokbedrijf William Hill voor een MMA-gevecht. De inzet plaatste Nunes op -650 tijdens het gevecht, terwijl Spencer geprijsd werd op +450.

Nunes heeft haar laatste 11 gevechten gewonnen, wat een UFC-vrouwenrecord is. Met Nunes haar elfde winst op rij heeft gokker uit Nevada een totale uitbetaling van $ 1.166.666,70 ontvangen.

De onverslaanbare Amanda Nunes

Tijdens de wedstrijd tegen Spencer liet Nunes zien dat zijn onverslaanbaar lijkt op Bantam en vedergewicht. De Braziliaanse vocht tegen top vechters zoals de Nederlandse Germaine de Randamie.

Spencer verloor de partij tegen Nunes maar bleek een taaie knokker. Een tevreden Nunes maar ook Bandovich kunnen terugkijken naar een dikke winst.

Bekijk ook

Zure verliezer! ‘Rot op uit die boksring’ (video)

Je bent een echte kampioen, vergeet de rest.

Multitalent Geraldo Holzken wint ZNL-bokstitel

De jonge Holzken kan met recht een van Nederlands grootste multitalenten genoemd worden

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page