Goeie genade! Kooivechter slaat hoofd tot bloederige pulp (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Goeie genade! Kooivechter slaat hoofd tot bloederige pulp (video)

Goeie genade! Kooivechter slaat hoofd tot bloederige pulp (video)

Yuki Ito en Sho Sekihara hebben elkaar bont en blauw geslagen. Niet zo vreemd natuurlijk als je een MMA-wedstrijd doet maar toch het ging er heftig aan toe.

Er is meer dan alleen maar de UFC en Bellator MMA als het om kooivechten gaat. In Japan groeit de sport met de dag en zijn er organisaties zoals RIZIN en Deep Impact die hun stempel drukken op de sport.

Wat een ellende

Tijdens Deep Impact 107 ging het goed los tussen Ito en Sekihara. Zo erg zelfs dat de twee elkaar letterlijk tot pulp sloegen. Ito kwam er als betere uit, nou ja wat betreft het winnen van de wedstrijd. Maar hij was ook flink gehavend.

Sekihara echter was er slechter aan toe. Deze moest met spoed naar het ziekenhuis en werd geopereerd. Daar werd hij geholpen aan een vervaarlijke zwelling bij zijn hersenen. Hij melde nog wel in goede handen te zijn en snel weer te willen knokken. That's the spirit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws