GLORY kampioen Jason Wilnis tekent bij nieuwe MMA-organisatie
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / GLORY kampioen Jason Wilnis tekent bij nieuwe MMA-organisatie

GLORY kampioen Jason Wilnis tekent bij nieuwe MMA-organisatie

GLORY kampioen Jason Wilnis tekent bij MMA-organisatie Levels Fight League

Jason “Psycho” Wilnis, voormalig GLORY-wereldkampioen kickboksen maakt de overstap naar mixed martial arts (MMA). De vechter heeft een deal heeft gesloten met de in Nederland gevestigde organisatie Levels Fight League (LFL).

In zijn tijd bij Glory heeft Wilnis (30) tegen bekende namen gestaan zoals naar de UFC overgestapte Israel Adesanya die de middengewicht titel van de organisatie in handen heeft. LFL is een nieuwe gehaald van Nederlandse bodem MMA vechtsport organisatie die recentelijk haar eerste succesvolle evenement hield in Amsterdam.

Andere regels

Tegen MMA-Fighting zegt Wilnis over zijn stap van het kickboksen naar het MMA; ,,k hou ervan om te vechten en mezelf uit te dagen. Ik heb jaren aan kickboksen gedaan en veel bereikt. Nu is het tijd om ze met de kleinere handschoenen te knokken.”

Vooral het aspect van andere regels trekt Wilnis aan in het MMA; ,,Bij kickboksen ben je beperkt en MMA is een verlengstuk en stelt je in staat verder te gaan. Dus dat wordt leuk. De fanbase voor MMA is ook groter dan kickboksen en ik wil mijn vaardigheden inzetten om een ​​nieuw en groter publiek te vermaken”, aldus Wilnis.

Bekijk ook

Sportscholen open tot 8 uur ’s avonds! ‘Essentiële sector’

De sluiting is niet alleen een doorn in het oog van de sportschoolhouders

VIDEO! Kickbokser (15) overlijdt tijdens toernooi

Toch werd er besloten hem door te laten vechten.

Koekje van eigen deeg! UFC’er Jon Jones flink aangepakt

Soms kom je je gelijke tegen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page