GLORY kampioen Jason Wilnis tekent bij nieuwe MMA-organisatie MMA Nieuws
MMA Nieuws

GLORY kampioen Jason Wilnis tekent bij nieuwe MMA-organisatie

GLORY kampioen Jason Wilnis tekent bij nieuwe MMA-organisatie

Jason "Psycho" Wilnis, voormalig GLORY-wereldkampioen kickboksen maakt de overstap naar mixed martial arts (MMA). De vechter heeft een deal heeft gesloten met de in Nederland gevestigde organisatie Levels Fight League (LFL).

In zijn tijd bij Glory heeft Wilnis (30) tegen bekende namen gestaan zoals naar de UFC overgestapte Israel Adesanya die de middengewicht titel van de organisatie in handen heeft. LFL is een nieuwe gehaald van Nederlandse bodem MMA vechtsport organisatie die recentelijk haar eerste succesvolle evenement hield in Amsterdam.

Andere regels

Tegen MMA-Fighting zegt Wilnis over zijn stap van het kickboksen naar het MMA; ,,k hou ervan om te vechten en mezelf uit te dagen. Ik heb jaren aan kickboksen gedaan en veel bereikt. Nu is het tijd om ze met de kleinere handschoenen te knokken."

Vooral het aspect van andere regels trekt Wilnis aan in het MMA; ,,Bij kickboksen ben je beperkt en MMA is een verlengstuk en stelt je in staat verder te gaan. Dus dat wordt leuk. De fanbase voor MMA is ook groter dan kickboksen en ik wil mijn vaardigheden inzetten om een ​​nieuw en groter publiek te vermaken", aldus Wilnis.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws