Gloednieuwe UFC'er deelt 'KO' genadeklap  uit (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Gloednieuwe UFC'er deelt 'KO' genadeklap uit (video)

Gloednieuwe UFC'er deelt 'KO' genadeklap  uit (video)

Yohan Lainesse sloeg zich afgelopen nacht naar een welverdiend UFC-contract door Justin Burlinson bruut uit te schakelen in ronde 1. Beide knokkers deden mee aan de Dana White Contender Series waar de selectie plaatsvond wie er een felbegeerd contract zou verdienen.

Lainesse die een stevig record heeft met maar één verlies staat bekend om zijn harde snelle acties. De Canadees vocht eerder bij CFFC en boekte daar alleen maar winst. Eenmaal uitgenodigd door de grote baas van de UFC, Dana White wilde Lainesse deze kans niet aan zijn neus voorbij laten gaan.

Gevaarlijk

De Canadees haalde uit met een rechter directe stoot, miste en schampte de schouder van Burlinson. In de combi plaatste Lainesse een perfecte linker hoek die de kaak van zin rivaal flink raakte. Dit resulteerde in het neervallen van Burlinson.

De Canadees vloog er vol in om de genadeklap uit te delen waardoor Burlinson KO ging. Met de ondertekening van Lainesse voegt de UFC een gevaarlijk weltergewicht toe die de gewicht divisie gelijk op scherp lijkt te hebben gezet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws