GEVOELIGE FOTO: Amerikaanse UFC fans 'woest' op Conor McGregor Nieuws
Nieuws

GEVOELIGE FOTO: Amerikaanse UFC fans 'woest' op Conor McGregor

GEVOELIGE FOTO: Amerikaanse UFC fans 'woest' op Conor McGregor
GEVOELIGE FOTO: Amerikaanse UFC fans 'woest' op Conor McGregor

UFC Ster Conor plaatste een nogal gevoelige foto op twitter en dit maakt UFC fans boos.

De afgelopen dagen is voormalig UFC kampioen Conor McGregor op het oorlogspad tegen een aantal collega's, vooral Justin Gaethje die zaterdag won van Tony Ferguson op UFC 249 is zijn doelwit.

De twee wisselden nogal wat stoten uit op social media met een escalatie op maandag waar McGregor dreigde om Gaethje zijn kop er af te slaan. Ook aartsvijand Khabib Nurmagomedov ontkomt niet aan McGregors toorn.

Uit naam van de Amerikanen

NEt als men dacht dat het niet erger kan plaatste McGregor een gevoelige foto van de aanslagen van 11 september 2001 in New York met de test: "als antwoord op Justin Gaethje." McGregor ze al eerder dat Gaehtje niet moest zeggen uit naam van het Amerikaanse volk te vechten.

De foto die snel weer verwijderd door McGregor als hij geplaatst werd veroorzaakte veel woede onder de Amerikaanse UFC fans. "Het beetje respect dat ik had voor McGregor is nu weg," wat een schandelijke vertoning," waren reacties. De actie van McGregor kan dus niet rekenen op sympathie en kost hem fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws