Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Gevecht tussen rappers: MMA-promotor biedt 1 miljoen

Gevecht tussen rappers: MMA-promotor biedt 1 miljoen

Video: vechtende rappers willen in bokswedstrijd wraak nemen

De baas van de Zwitserse MMA-organisatie, SHC, biedt een absurd bedrag aan rapper Kaaris.

Kaaris die gepland stond te vechten 5 april aanstaande, tegen aartsrivaal en mede rapper ‘Booba’, vond het oorspronkelijk bedrag om de kooi te betreden te laag. Hem werd slechts €30.000 geboden.

Beide Franse rappers kwamen tot de MMA-wedstrijd na een heftige vechtpartij op een Frans vliegveld vorig jaar. De gangsta rappers moesten flink bloeden voord vechtpartij. Zij werden allebei veroordeeld tot anderhalf jaar voorwaardelijke gevangenisstraf en een boete van 50.000.

Een miljoen redenen

Een uitdaging volgde om dan maar het doorlopende geschil in een MMA-partij uit te vechten. Maar Kaaris haakte af door het te lage bedrag. Maar dat zou wel eens snel kunnen veranderen, want SHC baas Raid Salah biedt maar liefst 500.000 deelname geld en een bonus van nog eens 500.000 voor de winnaar.

LEES OOK: Rappers na vechtpartij op vliegveld

Booba zou al akkoord zijn gegaan volgens SHC: “Je wilt een gevecht in Europa, je wilt geen 20K? We begrijpen je. Je wilt een serieuze organisatie? Booba al heeft ondertekend, ” meldt de SHC baas op social media in een bericht gericht aan Kaaris. Voor 1 miljoen euro lijkt deze geen redenen meer te hebben om te weigeren!

Bekijk ook

Bevestigt: Robert Whittaker vs. Israël Adesanya op UFC 243

Het lijkt erop dat de langverwachte strijd tussen Whittaker (20-4 MMA, 11-2 UFC) en Adesanya (17-0 MMA, 6) -0 UFC), de headliner van het UFC 243 event zal zijn.

MMA-vechter Reinier de Ridder: Kans op ONE Championship titel

Als het aan ONE Championship ligt krijgt de Nederlandse MMA-vechter Reinier de Ridder binnen afzienbare tijd een kans op de wereldtitel.

UFC-wereldkampioen Henry Cejudo beland in ziekenhuis

De sinds kort UFC-wereldkampioen in twee gewichtklassen, Henry Cejudo is opgenomen in het ziekenhuis.