Gevecht tussen rappers: MMA-promotor biedt 1 miljoen Nieuws
Nieuws

Gevecht tussen rappers: MMA-promotor biedt 1 miljoen

Gevecht tussen rappers: MMA-promotor biedt 1 miljoen
Gevecht tussen rappers: MMA-promotor biedt 1 miljoen

De baas van de Zwitserse MMA-organisatie, SHC, biedt een absurd bedrag aan rapper Kaaris.

Kaaris die gepland stond te vechten 5 april aanstaande, tegen aartsrivaal en mede rapper 'Booba', vond het oorspronkelijk bedrag om de kooi te betreden te laag. Hem werd slechts €30.000 geboden.

Beide Franse rappers kwamen tot de MMA-wedstrijd na een heftige vechtpartij op een Frans vliegveld vorig jaar. De gangsta rappers moesten flink bloeden voord vechtpartij. Zij werden allebei veroordeeld tot anderhalf jaar voorwaardelijke gevangenisstraf en een boete van 50.000.

Een miljoen redenen

Een uitdaging volgde om dan maar het doorlopende geschil in een MMA-partij uit te vechten. Maar Kaaris haakte af door het te lage bedrag. Maar dat zou wel eens snel kunnen veranderen, want SHC baas Raid Salah biedt maar liefst 500.000 deelname geld en een bonus van nog eens 500.000 voor de winnaar.

LEES OOK: Rappers na vechtpartij op vliegveld

Booba zou al akkoord zijn gegaan volgens SHC: "Je wilt een gevecht in Europa, je wilt geen 20K? We begrijpen je. Je wilt een serieuze organisatie? Booba al heeft ondertekend, " meldt de SHC baas op social media in een bericht gericht aan Kaaris. Voor 1 miljoen euro lijkt deze geen redenen meer te hebben om te weigeren!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws