Gevecht kostte UFC'er bijna het leven! 'Ik liep letterlijk leeg' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Gevecht kostte UFC'er bijna het leven! 'Ik liep letterlijk leeg'

Gevecht kostte UFC'er bijna het leven! 'Ik liep letterlijk leeg'

Josh Thomson onthult dat hij tijdens zijn gevecht met Tony Ferguson in 2015 zo in elkaar geslagen was dat hij bijna het leven liet. Thomson doet zijn openbaringen in een Podcast.

,Ik maak geen grapje, ik heb zoveel bloed verloren in dat gevecht. Toen ik terugkwam in de kleedkamer, rilde ik. En ik werd helemaal naakt, probeerde te douchen. En ik kon 30 minuten niet stoppen met rillen", zegt Thomson. ,,Ik probeerde al het bloed van me af te spoelen en ik kon niet eens staan. "

In shock

In een recente aflevering van zijn Weighing In-podcast met "Big John" McCarthy, sprak de nu gepensioneerde Thomson over hoe dat gevecht met Ferguson zowel zijn leven als zijn carrière veranderde.

,,Maar ik rilde van de rillingen omdat ik natuurlijk zoveel bloed en zoveel vocht had verloren. Ik was gewoon uitgedroogd van alles. En door de schoppen die ik kreeg, was mijn lichaam in shock. Mijn lichaam was in shock", aldus Thomson.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws