Gevecht Khabib? UFC-legende Georges St-Pierre pronkt met een fit lichaam
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Gevecht Khabib? UFC-legende Georges St-Pierre pronkt met een fit lichaam

Gevecht Khabib? UFC-legende Georges St-Pierre pronkt met een fit lichaam

Gevecht Khabib? UFC-legende Georges St-Pierre pronkt met een fit lichaam

Georges St-Pierre lijkt ondanks dat hij niet meer actief vecht, nog steeds de gestaalde perfectie. Op Instagram pronkt de voormalige UFC kampioen met een zeer fit lichaam.

De voormalige UFC-kampioen weltergewicht en middengewicht St-Pierre plaatste een foto van zichzelf op Instagram. Waar hij er na drie dagen vasten met alleen water, er in topconditie en vechtlustig uitziet.

Altijd klaar om te vechten

St-Pierre kondigde officieel zijn pensionering aan in 2019 na een van de meest legendarische carrières bij de UFC. Khabib kondigde ondertussen zijn pensionering aan in oktober 2020. De Rus stopte als kampioen met een ongeslagen record van 29-0.

,,Na drie dagen vasten in het water voel ik me altijd een nieuwe man. Hebben jullie ooit zoiets geprobeerd?” Zegt St-Pierre. De Instagram-post komt, interessant genoeg, nadat geruchten de ronde deden dat St-Pierre en de regerend Khabib in de nabije toekomst een gevecht zouden aangaan.

Voor Khabib

Hoewel Khabib volhoudt dat hij nooit mer al vechten, zou een gevecht met de Canadees de ongeslagen Rus uit zijn pensioen zou kunnen lokken. Zo zegt onder andere UFC-legende en teamgenoot van de Rus Daniel Cormier.

Ook voormalige vechter Chael Sonnen gelooft dat de voormalige wereldkampioen en UFC Hall of Famer St-Pierre zichzelf in vorm houdt. Zelfs tijdens zijn pensioen, omdat een gevecht met Khabib binnen handbereik ligt.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page