Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Gevecht Khabib? UFC-legende Georges St-Pierre pronkt met een fit lichaam

Gevecht Khabib? UFC-legende Georges St-Pierre pronkt met een fit lichaam

Gevecht Khabib? UFC-legende Georges St-Pierre pronkt met een fit lichaam

Georges St-Pierre lijkt ondanks dat hij niet meer actief vecht, nog steeds de gestaalde perfectie. Op Instagram pronkt de voormalige UFC kampioen met een zeer fit lichaam.

De voormalige UFC-kampioen weltergewicht en middengewicht St-Pierre plaatste een foto van zichzelf op Instagram. Waar hij er na drie dagen vasten met alleen water, er in topconditie en vechtlustig uitziet.

Altijd klaar om te vechten

St-Pierre kondigde officieel zijn pensionering aan in 2019 na een van de meest legendarische carrières bij de UFC. Khabib kondigde ondertussen zijn pensionering aan in oktober 2020. De Rus stopte als kampioen met een ongeslagen record van 29-0.

,,Na drie dagen vasten in het water voel ik me altijd een nieuwe man. Hebben jullie ooit zoiets geprobeerd?” Zegt St-Pierre. De Instagram-post komt, interessant genoeg, nadat geruchten de ronde deden dat St-Pierre en de regerend Khabib in de nabije toekomst een gevecht zouden aangaan.

Voor Khabib

Hoewel Khabib volhoudt dat hij nooit mer al vechten, zou een gevecht met de Canadees de ongeslagen Rus uit zijn pensioen zou kunnen lokken. Zo zegt onder andere UFC-legende en teamgenoot van de Rus Daniel Cormier.

Ook voormalige vechter Chael Sonnen gelooft dat de voormalige wereldkampioen en UFC Hall of Famer St-Pierre zichzelf in vorm houdt. Zelfs tijdens zijn pensioen, omdat een gevecht met Khabib binnen handbereik ligt.

Bekijk ook

Eerste sportscholen ontvangen Keurmerk Vechtsportautoriteit

De eerste Keurmerken van de Vechtsportautoriteit zijn uitgedeeld. Een aantal sportscholen mag zich al de ...

‘Rico Verhoeven moet voetbalclub Sparta redden’

Rico Verhoeven zou ingeschakeld moeten worden om voetbalclub Sparta een helpende hand te bieden. Dat zegt analist Robert Maaskant vandaag in het AD. De topkickboksers zou motivator kunnen optreden om de club uit het dal te halen.

‘Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem, je wilt het zien’

Alistair Overeem is door de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC aan de kant gezet. Het nieuws ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page