Met spoed naar ziekenhuis: Extreme afvalrace kost MMA-vechtster wedstrijd MMA Nieuws
MMA Nieuws

Met spoed naar ziekenhuis: Extreme afvalrace kost MMA-vechtster wedstrijd

Met spoed naar ziekenhuis: Extreme afvalrace kost MMA-vechtster wedstrijd
Met spoed naar ziekenhuis: Extreme afvalrace kost MMA-vechtster wedstrijd

Kayla Harrison ziet haar herkansing tegen Jozette Cotton morgen (17 december) in het water vallen. Cotton werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis.

Nadat ze een paar weken geleden haar succesvolle vedergewicht debuut had gemaakt, door Courtney King in een bloederig gevecht te verslaan bij Invicta FC 43. Stond tweevoudig Olympisch gouden medaillewinnaar en PFL kampioen Kayla Harrison, klaar om meteen weer in de kooi te springen.

BEKIJK HIER HET GEVECHT VAN KAYLA HARRISON VS COURTNEY KING

Morgen zou Harrison tegen Jozette Cotton op Titan FC 66 strijden. Harrison hadal een overwinning op Cotton behaald. Harrison versloeg Cotton via technische knock-out (TKO) op PFL 6 in 2018 in wat Kayla's tweede profgevecht was.

Zware afvalrace

Echter gaat de herkansing niet door, Cotton moest in het ziekenhuis opgenomen worden. Naar blijkt had Cotton moeite haar verplichte gewicht te halen voor de wedstrijd. En voerde een uitputtingslag om de kilo's alsnog te verliezen.

,,Kayla Harrison zal morgen niet vechten op Titan FC66. Kayla maakte met succes gewicht voor het evenement, maar haar tegenstander Jozette Cotton werd in het ziekenhuis opgenomen na een mislukte afvalrace. Mij is verteld dat Cotton meer dan 180 pond woog voor het gevecht van 155 pond", meldt Erc Kowal van MyMMA news op twitter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws