Gevecht Jairzinho Rozenstruik met Ciryl Gane krijgt andere datum MMA Nieuws
MMA Nieuws

Gevecht Jairzinho Rozenstruik met Ciryl Gane krijgt andere datum

Gevecht Jairzinho Rozenstruik met Ciryl Gane krijgt andere datum

Jairzinho Rozenstruik ziet zijn gevecht met Ciryl Gane naar een eerdere datum verschuiven. De Surinaamse topvechter maakte het nieuws zelf bekend via social media.

Van Rozenstruik werd aanvankelijk verwacht dat hij Gane zou ontmoeten tijdens een UFC-evenement dat gepland was voor 13 maart. Op een nader te bepalen locatie.

Jairzinho Rozenstruik kondigde vrijdag aan dat zijn match met Ciryl Gane zal worden verplaatst naar UFC Vegas 20. Deze wordt gehouden op 27 februari in de UFC APEX, Las Vegas.

Headliner

Het Surinaamse zwaargewicht zegt dat het gevecht vijf ronden zal bevatten. Wat kan inhouden dat het gevecht de headliner zal zijn voor het evenement. Momenteel is de aangekondigde headliner van UFC Vegas 20 Dominick Reyes vs. Jiri Prochazka.

Of de wedstrijd tussen Reyes en Prochazka uitvalt is ten tijden van schrijven niet bekend. De UFC reageerde niet onmiddellijk op een verzoek van de diverse media om commentaar over de status van de licht zwaargewicht wedstrijd.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/mma-legende-alistair-overeem-maakt-exit-plannen-bekend/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws