Gevaarlijke blessure dwong UFC-ster Werdum af te zeggen voor wedstrijd Nieuws
Nieuws

Gevaarlijke blessure dwong UFC-ster Werdum af te zeggen voor wedstrijd

Gevaarlijke blessure dwong UFC-ster Werdum af te zeggen voor wedstrijd

Fabricio Werdum heeft verklaring vrijgegeven over zijn terugtrekking op 25 juni uit het PFL 6 evenement. Een MRI toonde hersenzwelling opgelopen na zijn laatste gevecht met Renan Ferreira. Werdum werd hierdoor niet goedgekeurd door een arts om later deze maand terug te keren naar de PFL-kooi.

Slechts zeven weken nadat hij door Renan Ferreira werd verslagen via TKO, een resultaat dat later werd omgezet in een no-decision, bracht Werdum een verklaring uit over wat hem belette de kooi weer in te gaan.

Te gevaarlijk

,,Ik heb veel verwondingen verborgen om te kunnen vechten toen ik in de twintig was, maar nu moet ik prioriteit geven aan mijn gezondheid en naar de dokter luisteren", verklaarde Werdum in een persbericht. ,,Ik wil van mijn dochters kunnen genieten en ze zien groeien, en dat is op dit moment het juiste om te doen. Ik ben in orde en ik zal binnenkort weer kunnen trainen."

Volgens de verklaring van Rayssa Kussama, de PR-vertegenwoordiger van Werdum in Brazilië, deed de neuroloog van de vechter, Dr. Wuilker Knoner Campos, tests na het Ferreira-gevecht en besloot hij de voormalige UFC-kampioen niet toe te staan ​​​​terug te keren naar training vanwege zwelling in de hersenen .

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws