Gesnapt: UFC'er plaatste spionnen in gym rivaal - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Gesnapt: UFC’er plaatste spionnen in gym rivaal

Gesnapt: UFC’er plaatste spionnen in gym rivaal

Gesnapt: UFC'er plaatste spionnen in gym rivaal
TJ Dillashaw

TJ Dillashaw had spionnen in het trainingskamp van Cory Sandhagen, zegt Sandhagen’s teamgenoot Justin Wetzell. Deze vecht bij LFA, maar sprak onlangs met James Lynch en vertelde over het trainingskamp van zijn teamgenoot Sandhagen voor het UFC gevecht tussen Dillashaw en Sandhagen deze zomer.

Volgens Wetzell was het een eigenaardig trainingskamp omdat hij zei dat Dillashaw leerlingen van Duane “Bang” Ludwig de sportschool binnen liet komen en hen liet spioneren. ,,Ja, hij liet een paar Ludwig-studenten naar onze sparring op vrijdag komen”, zegt Wetzell.

Alles opgenomen

,,Ik was er die dag niet, maar ik hoorde hierover van andere mensen. Ze hadden zoiets van: ‘Ja, er zijn Ludwig-leerlingen en toen Cory begon te sparren in de kooi, haalden ze hun telefoons tevoorschijn en begonnen ze met opnemen.”En later op Instagram plaatsten ze wat shit over hun verhaal, opscheppend: ‘Hé TJ , we hebben deze rondes voor je, we hebben het allemaal opgenomen. ‘Ja, het was gewoon een beetje raar, ik weet het niet”, zei Wetzell.

Ondanks dat hij naar verluidt Sandhagen heeft bespioneerd en beelden van zijn sparring heeft gekregen, gelooft Wetzell niet dat dit Dillashaw zal helpen, aangezien hij voorspelt dat zijn teamgenoot deze zomer zijn hand opsteekt. De winnaar van het gevecht tussen Sandhagen en Dillashaw zou heel goed in de race voor de UFC bantamgewicht titel kunnen komen.

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page