Gesnapt: UFC'er plaatste spionnen in gym rivaal Nieuws
Nieuws

Gesnapt: UFC'er plaatste spionnen in gym rivaal

Gesnapt: UFC'er plaatste spionnen in gym rivaal

Volgens Wetzell was het een eigenaardig trainingskamp omdat hij zei dat Dillashaw leerlingen van Duane "Bang" Ludwig de sportschool binnen liet komen en hen liet spioneren. ,,Ja, hij liet een paar Ludwig-studenten naar onze sparring op vrijdag komen", zegt Wetzell.

Alles opgenomen

,,Ik was er die dag niet, maar ik hoorde hierover van andere mensen. Ze hadden zoiets van: 'Ja, er zijn Ludwig-leerlingen en toen Cory begon te sparren in de kooi, haalden ze hun telefoons tevoorschijn en begonnen ze met opnemen."En later op Instagram plaatsten ze wat shit over hun verhaal, opscheppend: 'Hé TJ , we hebben deze rondes voor je, we hebben het allemaal opgenomen. 'Ja, het was gewoon een beetje raar, ik weet het niet", zei Wetzell.

Ondanks dat hij naar verluidt Sandhagen heeft bespioneerd en beelden van zijn sparring heeft gekregen, gelooft Wetzell niet dat dit Dillashaw zal helpen, aangezien hij voorspelt dat zijn teamgenoot deze zomer zijn hand opsteekt. De winnaar van het gevecht tussen Sandhagen en Dillashaw zou heel goed in de race voor de UFC bantamgewicht titel kunnen komen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws