Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Geschorste MMA-vechter verdiend bakken geld met gamen

Geschorste MMA-vechter verdiend bakken geld met gamen

Geschorste MMA-vechter verdiend bakken geld met gamen
Screenshot

Sean O’Malley probeert positief te blijven terwijl hij aan de zijlijn blijft staan. De ongeslagen 24-jarige MMA-vechter kreeg een schorsing van zes maanden uitgereikt door de Athletic Commission van Nevada.

De schorsing volgde na een positieve test op het prestatieverhogende ostarine-medicijn afgelopen in september. Het voorval gebeurde voorafgaand aan zijn UFC 229-gevecht tegen Jose Quinonez, een test resultaat waarvan O’Malley gelooft het resultaat te zijn van een bedorven supplement.

Naast zijn schorsing bevindt “Sugar” zich ook in het herstellen van een recente operatie, die hij verkoos te ondergaan om een ​​blessure in zijn heup te repareren nadat zijn geplande confrontatie met Quinonez was geannuleerd.

Gamer

Maar hoewel O’Malley de kans van zijn leven heeft gemist om zijn vaardigheden te demonstreren bij UFC 229. Zette hij niet bij de pakken neer en heeft zijn passie voor gamen tot nu toe heeft geholpen om het moeilijkste hoofdstuk van zijn carrière te doorstaan.

“Dus ik heb net Fortnite gespeeld, mijn Twitch-kanaal gebouwd en ben op die manier druk bezig. Ik gebruik mijn Instagram als een bedrijf, dus ik heb het gevoel dat ik bezig ben in de branche,” zegt O’Malley.

LEES OOK:

Conor McGregor krijgt 3 miljoen om te kickboksen

 

 

Plezier

Hij maakt ook zijn passie voor gamen ten gelde in een partnerschap met professioneel eSports-team OpTic Gaming. “Op dit moment verdien ik ongeveer $ 4.500 per maand door te gamen,” vervolgt O’Malley. “Ik doe het gewoon omdat ik er dol op ben.”

“Ik speel videogames sinds ik een klein kind was, en ik heb een aantal mensen laten zeggen: ‘Waarom stream je niet? Waarom stream je niet? “Ik dacht:” Niemand wil me zien spelen. “En ik stream nu al zo’n negen maanden en er zijn een paar loyale fans bij.”

Talent

Hoe dan ook, ongeacht wat er gebeurt, O’Malley is vastbesloten om door te zetten en zijn momentum terug te winnen als een van de meest intrigerende jonge talenten van de UFC met.

“Ik kom terug en wie ik ook vecht, ik ga terug en doen wat ik moet doen,” zei O’Malley. “Ik denk dat ik erg gevaarlijk ben en ik denk dat ik iedereen in de divisie zou kunnen verslaan. ”

 

Bekijk ook

MMA-vechter ‘breekt arm’ maar pakt toch wereldtitel

De Engelse MMA-vechter Ben Rees vocht zaterdagavond tijdens Raged UK MMA 10, brak zijn arm maar werd toch wereldkampioen.

Connor McGregor belooft scherper en sneller terug te komen in 2018

Conor McGregor in onderhandeling met UFC over nieuwe deal

Volgens ESPN's Ariel Helwani is Conor McGregor momenteel bezig met een terugkeer naar de UFC in de late zomer of vroege herfst.

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

REGIO NIEUWS UITGELICHT