Gerucht: ex UFC-vechter Sage Northcutt naar ONE Championship Nieuws
Nieuws

Gerucht: ex UFC-vechter Sage Northcutt naar ONE Championship

Gerucht: ex UFC-vechter Sage Northcutt naar ONE Championship
Gerucht: ex UFC-vechter Sage Northcutt naar ONE Championship

De tijd van Sage Northcutt bij de UFC is afgelopen. Het uiterst vriendelijke en atletisch begaafde weltergewicht stopt bij de UFC na zijn laatste overwinning op Zak Ottow. De UFC heeft besloten hem niet opnieuw te ondertekenen voor een nieuw contract.

Northcutt, 22, is momenteel 6-2 in de UFC met gevechten op zowel lichtgewicht als weltergewicht en hij sloot zich aan bij de UFC met veel hype achter zich, nadat hij voor het eerst werd 'ontdekt' op de UFC-president Dana White's reality-serie 'Lookin' for a Fight '.

White is degene die het nieuws naar buiten bracht over Northcutt en het verlaten van de UFC, dit gebeurde afgelopen dinsdag tijdens een gesprek op de UFC podcast.

Contract

'We hebben Sage laten gaan,' zei White. "Sage is jong en Sage heeft wat werk nodig. Laat hem wat werk krijgen in een van de andere organisaties en we zullen zien waar deze jongen over een paar jaar terechtkomt. Misschien pakken we hem weer op. "Zijn contract was voorbij, dus we lieten hem gaan."

Hoe dan ook, Northcutt is nu vrij om zaken te doen met verschillende organisaties die naar verluidt geïnteresseerd zijn. Northcutt was recentelijk al te zien op een recent ONE Championship-evenement naast de recente aanwinsten en ex UFC collega's Eddie Alvarez en Demetrious Johnson. De kans is dan ook aanwezig dat hij bij ONE zal toetreden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws