Gerucht: ex UFC-vechter Sage Northcutt naar ONE Championship – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Gerucht: ex UFC-vechter Sage Northcutt naar ONE Championship

Gerucht: ex UFC-vechter Sage Northcutt naar ONE Championship

Gerucht: ex UFC-vechter Sage Northcutt naar ONE Championship
Foto: UFC

De tijd van Sage Northcutt bij de UFC is afgelopen. Het uiterst vriendelijke en atletisch begaafde weltergewicht stopt bij de UFC na zijn laatste overwinning op Zak Ottow. De UFC heeft besloten hem niet opnieuw te ondertekenen voor een nieuw contract.

Northcutt, 22, is momenteel 6-2 in de UFC met gevechten op zowel lichtgewicht als weltergewicht en hij sloot zich aan bij de UFC met veel hype achter zich, nadat hij voor het eerst werd ‘ontdekt’ op de UFC-president Dana White’s reality-serie ‘Lookin’ for a Fight ‘.

White is degene die het nieuws naar buiten bracht over Northcutt en het verlaten van de UFC, dit gebeurde afgelopen dinsdag tijdens een gesprek op de UFC podcast.

Contract

‘We hebben Sage laten gaan,’ zei White. “Sage is jong en Sage heeft wat werk nodig. Laat hem wat werk krijgen in een van de andere organisaties en we zullen zien waar deze jongen over een paar jaar terechtkomt. Misschien pakken we hem weer op. “Zijn contract was voorbij, dus we lieten hem gaan.”

Hoe dan ook, Northcutt is nu vrij om zaken te doen met verschillende organisaties die naar verluidt geïnteresseerd zijn. Northcutt was recentelijk al te zien op een recent ONE Championship-evenement naast de recente aanwinsten en ex UFC collega’s Eddie Alvarez en Demetrious Johnson. De kans is dan ook aanwezig dat hij bij ONE zal toetreden.

Bekijk ook

Levi Rigters in actie tijdens Glory 78 op 17 juli

Levi Rigters komt in actie op 17 juli tijdens Glory 78 in Ahoy.

Schokkende foto MMA-vechter vrijgegeven, ‘slachtoffer bomaanslag’

Phoe Thaw, die zwaar gewond werd door een bomaanslag in Birma is er niet best aan toe.

Video: ‘Dit is pas knokken, vechtsporters zijn er niks bij’

Wie denkt dat alleen vechtsporters een partijtje kunnen knokken heeft het mis.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page