UFC: Germaine de Randamie heeft tegenstander voor 3 oktober
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC: Germaine de Randamie heeft tegenstander voor 3 oktober

UFC: Germaine de Randamie heeft tegenstander voor 3 oktober

Germaine de Randamie treft Julianna Peña

De Nederlandse UFC vechter Germaine de Randamie treft Julianna Peña in de Bantamweight divisie. Het gevecht vindt op 3 oktober plaats.

Het gevecht tussen De Randemie en Peña was eerder mondeling overeengekomen. Woensdag werd het treffen tussen De Randemie en Peña bevestigd en zal het plaatsvinden op de main card van het event. Dit is goed nieuws want dan kunnen de Nederlandse fans deze live meekijken.

De wedstrijd tussen de Randemie en Peña zal te zien zijn via SBS 9 en op internet via KIJK.nl. De Randamie vocht haat laatste partij voor de bantamgewicht titel in december 2019 tegen Amana Nunes de ongeslagen kampioen.

Geen locatie

Peña stond gematcht tegen Aspen Ladd voor het UFC Columbus event in maart dit jaar. Echter moest zegde Peña af in verband met een blessure die roet in het eten gooide. Peña vocht tegen namen als een Nicco Montaño en Raquel Pennington.

Een locatie waar het gevecht gaat plaatsvinden is nog niet bekend. Wellicht dat de UFC uitwijkt naar Abu Dhabi waar zij eerder dit jaar een aantal events hield. Of wellicht blijft men in het Apex, Las Vegas.

Bekijk ook

Turbo ‘KO’! Oudje slaat koning knock-out aan diggelen (video)

Het gevecht welke tijdens het RIZIN toernooi in Japan plaatsvond kreeg de fans op de stoelen.

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page