UFC: Germaine de Randamie heeft tegenstander voor 3 oktober MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC: Germaine de Randamie heeft tegenstander voor 3 oktober

UFC: Germaine de Randamie heeft tegenstander voor 3 oktober
UFC: Germaine de Randamie heeft tegenstander voor 3 oktober

De Nederlandse UFC vechter Germaine de Randamie treft Julianna Peña in de Bantamweight divisie. Het gevecht vindt op 3 oktober plaats.

Het gevecht tussen De Randemie en Peña was eerder mondeling overeengekomen. Woensdag werd het treffen tussen De Randemie en Peña bevestigd en zal het plaatsvinden op de main card van het event. Dit is goed nieuws want dan kunnen de Nederlandse fans deze live meekijken.

De wedstrijd tussen de Randemie en Peña zal te zien zijn via SBS 9 en op internet via KIJK.nl. De Randamie vocht haat laatste partij voor de bantamgewicht titel in december 2019 tegen Amana Nunes de ongeslagen kampioen.

Geen locatie

Peña stond gematcht tegen Aspen Ladd voor het UFC Columbus event in maart dit jaar. Echter moest zegde Peña af in verband met een blessure die roet in het eten gooide. Peña vocht tegen namen als een Nicco Montaño en Raquel Pennington.

Een locatie waar het gevecht gaat plaatsvinden is nog niet bekend. Wellicht dat de UFC uitwijkt naar Abu Dhabi waar zij eerder dit jaar een aantal events hield. Of wellicht blijft men in het Apex, Las Vegas.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws