GERMAINE DE RANDAMIE: 'De UFC toont mij geen respect'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / GERMAINE DE RANDAMIE: ‘De UFC toont mij geen respect’

GERMAINE DE RANDAMIE: ‘De UFC toont mij geen respect’

De Nederlandse UFC vechter Germaine de Randamie zegt dat de UFC haar wel wat meer respect mag tonen als nummer 1 gerangschikte vechter.

Tijdens de persconferentie voorafgaande aan haar gevecht aanstaande zaterdag tegen Julianna Peña op het UFC on ESPN: Holm vs. Aldana event, in Abu Dhabi. Sprak de Nederlandse topvechter haar ongenoegen uit over de organisatie. De Randemie vindt dat zij niet het respect krijgt wat zij verdiend.

De Randemie is de nummer 1 gerangschikte vechter in de bantamgewicht divisie bij de UFC en voormalig kampioen. Dat zou betekenen dat zij op zijn minst in de co-headliner van het event zou moeten staan. Echter laat de UFC haar voor de co-headliner vechten.

Favoriet bij de bookmakers

“Rankings zeggen in feite niets, ik vermaak me prima. Met alles respect ik ben nog steeds als eerste gerangschikt. Maar ik vecht niet in de co-headliner maar ervoor. Serieus, op deze manier toont de UFC mij geen respect,”aldus De Randamie.

Ook zegt de voomalige kampioene wiens titel werd afgenomen door de UFC dat zij in Abu Dhabi is om dat ze van vechten houdt. “Daar ben ik hier voor, en er is altijd een nieuwe morgen, ook na dit gevecht. ” De Randamie staat bij de bookmakers als -135 favoriet over Peña, die de Nederlandse niet al teveel moeite zal kosten om te verslaan.

Bekijk ook

‘KO’! Kersverse UFC’er MEPT rivaal bruut naar het canvas

Steven Nguyen verdiende zich afgelopen nacht een UFC contract.

Verhoeven’s DOPING opmerking over Overeem: ‘Ik zit goed’ (video)

Rico Verhoeven en Alistair Overeem stonden gisteravond voor het eerst tegenover elkaar.

10 seconden! Overeem: ‘Snel einde Verhoeven gevecht’ (video)

Alistair Overeem en Rico Verhoeven kwamen vanavond voor het eerst oog in oog te staan.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page