Gerechtigheid: Khabib hoopt dat Yan rivaal Sterling van de troon zal stoten
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Gerechtigheid: Khabib hoopt dat Yan rivaal Sterling van de troon zal stoten

Gerechtigheid: Khabib hoopt dat Yan rivaal Sterling van de troon zal stoten

Gerechtigheid: Khabib hoopt dat Yan rivaal Sterling van de troon zal stoten

Khabib Nurmagomedov hield niet van het einde van Petr Yan tegen Aljimain Sterling. Er leek door Sterling een show te zijn opgevoerd om op gemakkelijke wijze de kampioenstitel te veroveren op Yan, althans dat is de algemene opinie.

Dat de Rus Yan tegen een diskwalificatie opliep in zijn gevecht met Sterling is bij veel fans en vechters verkeerd geland. Ook Khabib die zich recentelijk uitsprak over de uitkomst van de wedstrijd staat aan de kant van zijn landgenoot.

Moet gebeuren

,,Nou, ik zou niet liever kampioen worden zoals Sterling deed”, zei Khabib. ,,Ik denk dat hij het begrijpt, en zijn mensen ook, maar ze proberen hem te steunen, en ik begrijp ze. Ik zou niet graag de kampioen willen zijn die bijna zijn titel verloor en won alleen maar omdat zijn tegenstander de regels overtrad. Ik wil niemand veroordelen, maar ik zou niet [willen] dat de dingen zo zijn.”

Yan deelde een onbedoeld knietje uit op Sterling terwijl deze al naar de grond was gegaan. dit leidde tot diskwalificatie van de Rus die gelijk zijn titel in kon leveren. Na die opmerkingen over Sterling richtte de Dagestani zijn aandacht op Yan. Toen hij dat deed, maakte Nurmagomedov het zeker duidelijk in wiens hoek hij zou staan ​​als dat gevecht terugkomt.

Als een Turkse TV show

,,Ja, [Yan] heeft een grote fout gemaakt. Het kostte hem de titel. Hoe dan ook, als Petr zijn huiswerk goed doet, zal hij hier veel profijt van hebben. Allereerst moet hij zijn trainingsproces voortzetten en hongerig en gefocust blijven. Ik denk dat hij dit jaar een gevecht zal krijgen, of zelfs een herkansing, en hij verdient het”, vervolgde Khabib.

,,Hoe dan ook, ik denk dat hij het nodig heeft, en het zal hem veel helpen. Ik hoop dat hij een manier vindt om het in zijn eigen voordeel te gebruiken. We zullen het zien wanneer hij een herkansing krijgt en de titel zal pakken. Ik denk dat dat de manier is waarop het zou moeten zijn. Net als in een goede Turkse tv-show is er altijd een happy end.”

Bekijk ook

UFC boekt dikke headliner voor 26 februari! Makhachev vs. Dariush

Zowel Makhachev en Dariush komen uit het zelfde team van manager Ali Abdelaziz

CHAOS! Vechter MEPT rivaal bij Staredown (video)

Het evenement welke door Triller wordt georganiseerd huisvest een groot aantal bekende vechters.

‘Teveel doden!’ Bare Knuckle boksen wordt legaal

Tijd om de boel te gaan reguleren en uit de illegaliteit te halen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page