MMA-persconferentie loopt flink uit de hand (video) Nieuws
Nieuws

MMA-persconferentie loopt flink uit de hand (video)

MMA-persconferentie loopt flink uit de hand (video)

Een reality-tv-ster heeft zijn voormalige Geordie Shore-rivaal aangevallen tijdens een persconferentie.

Geordie Shore-ster Marty McKenna lanceerde een stoel en water richting zijn rivaal Sam Gowland in een pittige persconferentie. Het reality-tv-duo doet mee voor een goed doel aan een MMA-wedstrijd op 14 december in hun woonplaats Newcastle.

Zowel McKenna als Gowland hebben tijdesn de tv-show Geordie Shore, met Chloe Ferry gedate en het bleek tijd om hun bittere vete op te wekken. De persconferentie nam een geweldadige wending toen Marty plotseling naar zijn aanstaande tegenstander draaide en hem uitdaagde.

Ik sla je verrot

Na heen en weer gekibbel zei Sam: 'Ik ga je gezicht in elkaar slaan, over heen lopen terwijl je knock-out ligt. Ik ga je knock-out slaan jij kleine dikke klootzak. Simpel als dat."

Terwijl hij door de beveiliging werd tegengehouden, gooide Marty twee koppen water en slingerde toen zijn stoel in een bizarre woede aanval richting zijn tegenstander maar raakte een beveiliger. McKenna besloot verdere actie niet af te wachten en stormde de zaal uit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws