Genegeerd: De strijd van Belgische MMA-vechter Cindy Dandois Nieuws
Nieuws

Genegeerd: De strijd van Belgische MMA-vechter Cindy Dandois

Genegeerd: De strijd van Belgische MMA-vechter Cindy Dandois
Genegeerd: De strijd van Belgische MMA-vechter Cindy Dandois

Het lijkt de Belgische MMA-vechter Cindy Dandois maar niet te lukken om aan een gevecht te komen.

Dandois die bij diverse grote vechtsport organisaties in de ring stond zoals UFC, Bellator en vrouwen MMA-organisatie Invicta, lijkt maar niet aan de bak te komen. Via Twitter bedankte de sexy blondine die in het dagelijks leven lerares is haar fans dan ook voor het blijven geloven in haar kunnen.

"Ik wil alleen maar dank zeggen aan de fans die ik heb en die nog steeds bij me zijn na al die jaren moeten strijden om gevechten te krijgen… hou van jullie en waardeer de steun," zegt Dandois op haar Twitter account. Dandois heeft een aardig record samengesteld van 12 winsten en 5 verliezen, zij vocht tegen grote namen als de Nederlandse Marloes Coenen en Megan Anderson.

Sexy dame

Toch lijken de organisaties niet te willen happen op de wens van Dandois, zo heeft zij haar zinnen gezet op inmiddels ex-UFC vechter Cris Cyborg die recentelijk naar concurrent Bellator overstapte. Tot nu toe geen reactie op de oproep van Dandois om Cyborg tegemoet te treden.

Genegeerd: De strijd van Belgische MMA-vechter Cindy Dandois

Op het Instagram account van Dandois wordt er veel gereageerd, vooral als de sexy blonde foto's in lingerie van zichzelf plaatst. Overigens is een van de beste vriendinnen van Dandois ex-UFC vechter Miesha Tate die nu een hoge functie vervult bij ONE FC, wellicht dat daar plaats is voor Dandois, fans hopen haar in de ring te zien. Vraag rest wie geeft haar de nu eens de kans?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws