Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Genegeerd: De strijd van Belgische MMA-vechter Cindy Dandois

Genegeerd: De strijd van Belgische MMA-vechter Cindy Dandois

Genegeerd: De strijd van Belgische MMA-vechter Cindy Dandois

Het lijkt de Belgische MMA-vechter Cindy Dandois maar niet te lukken om aan een gevecht te komen.

Dandois die bij diverse grote vechtsport organisaties in de ring stond zoals UFC, Bellator en vrouwen MMA-organisatie Invicta, lijkt maar niet aan de bak te komen. Via Twitter bedankte de sexy blondine die in het dagelijks leven lerares is haar fans dan ook voor het blijven geloven in haar kunnen.

“Ik wil alleen maar dank zeggen aan de fans die ik heb en die nog steeds bij me zijn na al die jaren moeten strijden om gevechten te krijgen… hou van jullie en waardeer de steun,” zegt Dandois op haar Twitter account. Dandois heeft een aardig record samengesteld van 12 winsten en 5 verliezen, zij vocht tegen grote namen als de Nederlandse Marloes Coenen en Megan Anderson.

Sexy dame

Toch lijken de organisaties niet te willen happen op de wens van Dandois, zo heeft zij haar zinnen gezet op inmiddels ex-UFC vechter Cris Cyborg die recentelijk naar concurrent Bellator overstapte. Tot nu toe geen reactie op de oproep van Dandois om Cyborg tegemoet te treden.

Op het Instagram account van Dandois wordt er veel gereageerd, vooral als de sexy blonde foto’s in lingerie van zichzelf plaatst. Overigens is een van de beste vriendinnen van Dandois ex-UFC vechter Miesha Tate die nu een hoge functie vervult bij ONE FC, wellicht dat daar plaats is voor Dandois, fans hopen haar in de ring te zien. Vraag rest wie geeft haar de nu eens de kans?

Bekijk ook

Video: Jorge Masvidal vs. Nate Diaz UFC 244 persconferentie

Afgelopen nacht hield de UFC haar persconferentie voor het UFC 244 event met in de hoofdrollen Nate diaz en Jorge Masvidal.

UFC Dana White: Daniel Cormier vs. Stipe Miocic 3 op komst

UFC-president Dana White heeft bevestigd dat voormalig wereldkampioen Daniel Cormier nog minstens één keer zijn opwachting zal maken.

Hesdy Gerges: ‘Als ik dit gevecht verlies stop ik met MMA’

Voormalig top kickbokser Hesdy Gerges staat voor zijn tweede MMA-wedstrijd bij Bellator