'Genade'! UFC'er vraagt fans geen HAAT te hebben tegen rivaal MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Genade'! UFC'er vraagt fans geen HAAT te hebben tegen rivaal

'Genade'! UFC'er vraagt fans geen HAAT te hebben tegen rivaal

Modestas Bukauskas vraagt UFC-fans om Khalil Rountree wat speling te geven: "Die trap was hellemaal goed, het was mijn taak om mij te verdedigen". Rountree trapte Bukauskas zo hard op zijn knie dat deze maanden uitgeschakeld zal zijn.

Rountree landde een brute trap op Bukauskas knie in de tweede ronde van hun licht-zwaargewicht gevecht op UFC Vegas 36 afgelopen weekend, waardoor hun gevecht stopte. Hoewel UFC-legende Jon Jones de beweging zijn hele carrière heeft gebruikt, heeft hij nooit een gevecht met de techniek kunnen beëindigen, wat de overwinning van Rountree nog indrukwekkender maakt.

Terwijl veel fans en zelfs vechters zeggen dat het een vuile trap is die Rountree landde, is Bukauskas zelf ter verdediging van zijn tegenstander gekomen en bevestigt dat dit een geldige techniek is. Volgens Bukasukas hoort het bij het spel en accepteert hij het verlies.

Ernstig gewond

Hoewel we de volledige omvang van de schade nog niet kennen, is de kans groot dat er iets ernstig gewond is geraakt en dat Bukauskas een tijdje aan de kant zal staan ​​om te herstellen. Toch vraagt hij de fans niet te hard te oordelen over rondtree.

,,Waarschijnlijk beschadiging van de banden", schreef Bukauskas. ,,En geef mijn tegenstander alsjeblieft wat speling, die trap was allemaal goed, het was mijn taak om te verdedigen en ik deed dat niet. Laat de man genieten van zijn overwinning."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws