'Gegijzeld!' Top UFC-vechter Nate Diaz wil vrijheid terug MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Gegijzeld!' Top UFC-vechter Nate Diaz wil vrijheid terug

'Gegijzeld!' Top UFC-vechter Nate Diaz wil vrijheid terug

Nate Diaz een van de beruchtste en top UFC-vechters zegt dat de organisatie hem gegijzeld houdt. De vechter is niet geïnteresseerd in loonsverhoging maar wil gewoon weg.

De impasse van Nate Diaz met de UFC is niet financieel gemotiveerd, hij wil er gewoon weg. Diaz, die nog één gevecht over heeft op zijn huidige UFC-contract, heeft de organisatie via sociale media routinematig om een ​​gevecht gevraagd.

Hij zei gisteren tijdens een optreden in The MMA Hour dat de UFC hem gegijzeld houdt. ,,Het beste dat me kan gebeuren, is vertrekken en mijn vrijheid terug", voegde Diaz eraan toe. ,,Dat is het belangrijkste in mijn leven dat ik nu kan doen, en dat is alles wat ik wil doen."

Conor McGregor

Diaz zei dat hij heeft gevraagd om gevechten met onder meer Vicente Luque en Tony Ferguson, maar de enige tegenstander die de organisatie heeft aangeboden is Khamzat Chimaev. Diaz zei dat hij uiteindelijk het gevecht met Chimaev accepteerde, maar het ging niet door.

De 37-jarige voegde eraan toe dat de UFC hem elke keer dat hij om een ​​gevecht vroeg een verhoging aanbood. Diaz zei dat hij gelooft dat de UFC weigert hem te boeken als een manier om hem te dwingen tot een derde gevecht met McGregor. Hij voegde er echter aan toe dat hij niet geïnteresseerd is in de trilogie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws