Gegard Mousasi vs Rafael Lovato Jr: Geen bewijs dopinggebruik Nieuws
Nieuws

Gegard Mousasi vs Rafael Lovato Jr: Geen bewijs dopinggebruik

Gegard Mousasi vs Rafael Lovato Jr: Geen bewijs dopinggebruik
Gegard Mousasi vs Rafael Lovato Jr: Geen bewijs dopinggebruik

Afgelopen week verklaarde voormalig Bellator kampioen Gegard Mousasi, dat Rafael Lovato Jr doping zou hebben gebruikt in hun laatste wedstrijd.

Mousasi vertelde over het vermoeden van het gebruik door Lovato Jr in een podcast, dit triggerde de internationale MMA-media die er dan ook bovenop dook. Er werden diverse bronnen geraadpleegd rondom Bellator, zo ook Mike Mazzulli, die als commissaris voor Bellator Londen diende.

Mazzulli verklaard dat zowel Lovato Jr als Mousasi getest waren op verboden middelen maar 'clean' bleken te zijn. "Ik pakte hem bij de schouder (Mousasi) en zei: 'Elke keer als je vecht, vraag je me om alle tegenstanders te testen, en ik vertelde dat aan jou en je manager. "

Niets gebruikt

"Mousasi weet dat ik hem heb getest, omdat ik daar was om een urine monster van hem te nemen. Dus ik weet niet wat hij wil, maar beide tests kwamen negatief uit," zei Mazzulli tegen nieuws site MMA Junkie. Niet alleen vroeg Mousasi de commissie om Lovato Jr. te testen, maar hij maakte ook Bellator baas Scott Coker van tevoren ervan bewust.

ZIE OOK>> Gegard Mousasi raakt Bellator wereldtitel kwijt aan Rafael Lovato Jr

Mousasi zegt echter dat hij nog iets van de president van de Bellator moet horen. Na het verliezen van de titel, wil Gegard Mousasi een snelle rematch tegen Rafael Lovato Jr. of een gevecht tegen Lyoto Machida. Ongeacht tegen wie hij vecht, verwacht hij dat beide schoon de wedstrijd in zullen gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws