Nederlander Gegard Mousasi wint Bellator MMA wereldtitel terug MMA Nieuws
MMA Nieuws

Nederlander Gegard Mousasi wint Bellator MMA wereldtitel terug

Nederlander Gegard Mousasi wint Bellator MMA wereldtitel terug

De Nederlander Gegard Mousasi is er donderdagnacht in geslaagd de Bellator MMA middengewicht titel weer op zijn naam te zetten.

Gegard Mousasi is opnieuw de middengewicht kampioen van Bellator. Mousasi, veroverde in mei 2018 voor het eerst de Bellator middengewicht titel. Hij verloor deze in juni 2019 aan Rafael Lovato Jr, na hem eerst met succes tegen Rory MacDonald te hebben verdedigd.

Lovato werd echter vanwege gezondheidsproblemen gedwongen aftand te doen van de titel waardoor deze vacant kwam. Mousasi heeft nu twee opeenvolgende wedstrijden gewonnen. Lima zag ondertussen zijn win record van drie gevechten ten einde komen.

Dominerende Mousasi

Mousasi zette zijn tegenstander onder druk en viel aan met jabs en leg kicks, iets waar veelvuldig op getraind wordt bij Kops Gym in Amsterdam. In de eerste ronde kreeg Mousasi zijn tegenstander naar de grond. En hield hij Lima tot het einde van het frame op de mat gevolgd met een stevige ground and pound van de Nederlander.

Het kwam aan op de vijfde ronde voor een nieuwe takedown van Mousasi op Lima. De Braziliaan Lima was te voorzichtig tijdens de wedstrijd. Mousasi maakte hier goed gebruik van en pakte tenslotte de winst via jury beslissing (48-47, 49-46, 49-46). Bellator 250 vond plaats in Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws