Gegard Mousasi verdedigt titel tegen Rafael Lovato Jr Nieuws
Nieuws

Gegard Mousasi verdedigt titel tegen Rafael Lovato Jr

Gegard Mousasi verdedigt titel tegen Rafael Lovato Jr
Gegard Mousasi verdedigt titel tegen Rafael Lovato Jr

Bellator 214 in januari 2019 bevat twee kampioenschap wedstrijden met de toevoeging van wereldkampioen Gegard Mousasi tegen Rafael Lovato Jr. Het event vindt plaats op 26 januari 2019 in The Forum in Inglewood, Californië.

Mousasi zet zijn titel op het spel tegen Lovato Jr. in wat waarschijnlijk de co-headliner zal zijn van Bellator 214, zo werd eerder vandaag aangekondigd.

Met de toevoeging bevat de nieuwste Bellator op 26 januari fight-kaart nu: Fedor Emelianenko vs. Ryan Bader voor zwaargewicht titel, Gegard Mousasi vs. Rafael Lovato Jr. voor middengewicht titel en Henry Corrales tegen Aaron Pico

Ongeslagen

Mousasi, komt van een eerste titelverdediging van zijn titel tegen Rory MacDonald op Bellator 206 in september. "The Dreamcatcher" heeft een winnende reeks van acht gevechten en heeft in de afgelopen vier jaar slechts één gevecht verloren.

Lovato Jr. zal ondertussen proberen zijn ongeslagen carrière voort te zetten door zijn eerste grote kampioenschap te winnen. De sterke worstelaar heeft vier van zijn vijf Bellator overwinningen behaald door een onderbreking, waaronder een submissie van John Salter op Bellator 205 in september.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws