Gegard Mousasi trekt zich terug uit titelgevecht tegen Rafael Lovato Jr. Nieuws
Nieuws

Gegard Mousasi trekt zich terug uit titelgevecht tegen Rafael Lovato Jr.

Gegard Mousasi trekt zich terug uit titelgevecht tegen Rafael Lovato Jr.
Gegard Mousasi trekt zich terug uit titelgevecht tegen Rafael Lovato Jr.

Helaas kan de strijd om de middengewicht titel die gepland stond voor het co-main event Bellator 214 niet doorgaan. De Nederlander Gegard Mousasi kan helaas niet vechten.

ESPN melde dat de huidige kampioen Gegard Mousasi een rugblessure heeft opgelopen. Dit houdt in dat hij zich uit zijn geplande gevecht met de ongeslagen MMA vechter Rafael Lovato Jr, heeft moeten terugtrekken.

Voor Mousasi was zijn laatste titelverdediging misschien wel het grootste gevecht uit zijn carrière, toen hij het tegen de weltergewichtkampioen Rory MacDonald opnam tijdens Bellator 206.

Succes

Uiteindelijk zou het Mousasi zijn die zijn eerste succesvolle titelverdediging van de Bellator titel scoorde door MacDonald te verslaan via een tweede ronde TKO.

LEES OOK: Gegard Mousasi; Ik stop met MMA vechten

Het laatste gevecht markeerde Mousasi's 53e in zijn succesvolle carrière. Terwijl hij op dit moment een indrukwekkend record van acht gewonnen partijen heeft.

Pensioen

Mousasi gaf eerder aan dat hij nog maar drie gevechten wil doen, omdat hij schade op de lange termijn door het MMA wil voorkomen. Het zal interessant zijn om te zien of deze blessure dit versnelt, en hij eerder stopt dan gepland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws