GEGARD MOUSASI: Israël Adesanya zou 'een goed gevecht' voor mij zijn Nieuws
Nieuws

GEGARD MOUSASI: Israël Adesanya zou 'een goed gevecht' voor mij zijn

GEGARD MOUSASI: Israël Adesanya zou 'een goed gevecht' voor mij zijn
GEGARD MOUSASI: Israël Adesanya zou 'een goed gevecht' voor mij zijn

De Nederlandse top MMA-vechter Gegard Mousasi gelooft dat Israël Adesanya 'een goed gevecht' voor hem zou zijn.

Mousasi, de voormalige middengewicht kampioen bij Bellator, zegt dat hij trainde met mensen die tegen Adesanya vochten in zijn tijd bij Glory Kickboxing, en daarom denkt hij dat hij het hoofd kan bieden aan de UFC-kampioen.

Ik ken zijn stijl

In een interview met the Score, zegt Mousasi; "Het zou een goed gevecht voor mij zijn. Je moet geduld hebben en niet met hem te dichtbij vechten. Omdat hij dan kan counteren, ik ben goed in het op afstand vechten. Dat zou een geweldig gevecht zijn, want ik trainde met een paar jongens die hij bij Glory vocht en ik deed het heel goed tegen hen."

Hij weet waar hij over spreekt, Mousasi vocht voorheen bij de UFC, waarvan de fans vonden dat hij een titelkans had verdiend. Echter liep dit anders, bij Bellator is hij beter op zijn plek en heeft laten zien dat hij een ware kampioen is. Maar een gevecht tussen hem en Adesanya zou voor velen een kers op de taart zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws