'Geen patatten in tas bekende vechter, maar anabole steroïden' Nieuws
Nieuws

'Geen patatten in tas bekende vechter, maar anabole steroïden'

'Geen patatten in tas bekende vechter, maar anabole steroïden'

Khama Worthy, aartsrivaal van de Marokkaans-Duitse UFC-vechter Ottman Azaitar, beweert dat deze anabole steroïden binnensmokkelde in Abu Dhabi. Azaitar werd kortstondig ontslagen en weer terug genomen door de UFC, want het smokkelwaar zouden aardappelen zijn.

Vorig jaar september leed Worthy een knock-out verlies tegen Azaitar. Worthy vertelde journalist James Lynch dat hij denkt dat er steroïden in de tas zitten, die Azaitar binnen de corona bubbel bracht. Deze was ingesteld om de UFC-vechters veilig te houden in Abu Dhabi.

Doping gebruikers

Azaitars broer Abu Azaitar heeft momenteel een USADA-schorsing van 7 maanden aan zijn broek, na een positieve test op de hormoonmodulator Tamoxifen. ,,Hij (Ottman. red.) en zijn broer zijn gasten die in de sauna naalden in hun kont steken. Maar nogmaals, het heeft niets met mij te maken. Het is wat het is", zegt Worthy in het interview.

De manager van Azaitar beweerde dat er aardappelen in de tas zat die zijn vechter aannam van de man die de bubbel binnen kwam met hulp van Azaitar. Worthy zegt van niet maar beiden hebben geen bewijs aangeleverd wat er nu daadwerkelijk in de tas zat. De UFC. heeft klaarblijkelijk vertrouwen genoeg in Azaitar om hem terug te nemen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws