Geen genade: UFC neemt zet vechter op straat na verliezen wedstrijd MMA Nieuws
MMA Nieuws

Geen genade: UFC neemt zet vechter op straat na verliezen wedstrijd

Geen genade: UFC neemt zet vechter op straat na verliezen wedstrijd

Omari Akhmedov verliet afgelopen weekend voor de laatste keer de UFC-kooi. Na bijna acht jaar bij de UFC lijkt het erop dat de toekomst van middengewicht Omari Akhmedov buiten de organisatie zal liggen. Achmedov verloor van Brad Tavares, reden om de vechter op straat te zetten.

Het blijkt dat Akhmedov niet langer onder een UFC-contract staat na zijn nederlaag tegen Tavares op UFC 264 van afgelopen weekend. Ook werd zijn naam verwijderd uit de officiële selectie van de UFC-ranglijst.

Uit de ranglijst geknikkerd

Akhmedov debuteerde in 2013 als middengewicht en versloeg Thiago Perpetuo. Hij stapte over naar weltergewicht. Hoewel hij vier van zijn daaropvolgende zes wedstrijden won, ging Akhmedov in 2017 terug naar middengewicht.

Voormalig UFC-middengewicht kampioen Chris Weidman doorbrak de ongeslagen reeks van Akhmedov. Op het moment van zijn vertrek stond Akhmedov op nummer 15 met een gewicht van 185 lbs, maar hij is sindsdien vervangen door Andre Muniz.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws