GEEN F*CK SPIJT: UFC-vechter verliest volledig salaris
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / GEEN F*CK SPIJT: UFC-vechter verliest volledig salaris

GEEN F*CK SPIJT: UFC-vechter verliest volledig salaris

Justin Jaynes verloor niet alleen van Charles Rosa tijdens UFC Vegas 30 afgelopen zaterdag in de UFC APEX. Ook verloor de vechter zijn complete gage van $ 25.000 door deze in te zetten op de wedstrijd en zijn winst.

Het gevecht, dat in het voorprogramma stond, had meerbekijks dan de meeste dankzij de bewering van Jaynes dat hij $ 25.000 op zichzelf had ingezet om te winnen. Jaynes is sinds vorig jaar bij de UFC. Zijn debuut, op Fight Island, was een indrukwekkende 41 seconden durende KO van Frank Camacho.

Geen fuck

Echter kon hij dit niet herhalen tegen Rosa en verloor. Op Social media zegt de vechter dat het hem geen fuck kan schelen het geld te hebben verloren. Dit nadat UFC’er Lando Vannata op Instagram schreef: ,,Justin heeft nu spijt van alles”, vuurde Jaynes terug: ,,Dat is het verschil tussen jou en ik. Geen spijt, ik zou het opnieuw doen.”

Dat bedrag vertegenwoordigde wat Jaynes kon verdienen met zijn gevecht. Jaynes, die nu 1-4 staat in de UFC, zal waarschijnlijk ook zijn plek in de organisatie verliezen door dat verlies.

Bekijk ook

Khabib: ‘Ik bijt McGregor in zijn hart, deze man is gestoord’ (video)

Khabib doet een boekje open

‘Winnen of opzouten?’ Paige VanZant’s Bare Knuckle carrière onder druk

Laten we eens kijken wat er de volgende keer gebeurt

Tja! Huilende bokser niet blij met Olympische medaille (video)

De olympische finale liep anders dan verwacht voor Whittaker.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page