'Geef mij Alistair Overeem!' KSW-ster wil titelgevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Geef mij Alistair Overeem!' KSW-ster wil titelgevecht

'Geef mij Alistair Overeem!' KSW-ster wil titelgevecht

Phil De Fries de KSW zwaargewicht kampioen roept op tot een gevecht met Alistair Overeem. De Fries vroeg het management van KSW om een gevecht met een ster van wereldklasse, in dit geval Overeem.

De Britse Phil De Fries vecht sinds 2018 voor KSW. Hij is tot nu toe acht keer MMA kooi binnengegaan en niemand heeft een formule gevonden om hem te verslaan. Hij vocht voor de laatste keer in september. Het begint KSW te ontbreken aan klasse tegenstanders voor hun kampioen.

De Fries komt de organisatie tegemoet en stelt een duel voor met de wereldberoemde Overeem. ''Haal Ubereem, baas", vraagt de Fries aan Martin Lewandoski de grote baas van KSW. Deze had recentelijk een etentje met Overeem wat de tongen los maakte.

Haal hem

Overeem heeft de afgelopen maanden zijn MMA-handschoenen vervangen door kickboks handschoenen en versloeg Badr Hari recentelijk. Maar hij heeft al aangegeven dat hij een eventuele terugkeer naar mixed martial arts niet uitsluit, als zich maar een aantrekkelijke kans voordoet.

Door zijn vriendschap met voormalig Glory vechter Arkadiusz Wrzosek begon hij ook te verschijnen op evenementen georganiseerd door KSW. Fans hopen Overeem die bij de UFC een ware legende werd, daar in actie te zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws