Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Geannuleerd: MMA-gevecht van 2 miljoen verboden

Geannuleerd: MMA-gevecht van 2 miljoen verboden

Geannuleerd: MMA-gevecht van 2 miljoen verboden

Er lijkt een definitief einde te zijn gekomen aan de inmiddels langslepende affaire tussen de Franse rappers Booba en Kaaris.

Volgens AFP zal de MMA-wedstrijd die op 30 november 2019 in Basel zou plaatsvinden tussen de Franse rappers Booba (42 jaar oud) en Kaaris (39 jaar oud) niet plaatsvinden.

De wedstrijd werd definitief geannuleerd op 16 augustus 2019 door de Zwitserse regionale autoriteiten. De tweede grootste locatie in Zwitserland, St-Jakobshalle, met meer dan 9.000 zitplaatsen, was gekozen om het “langverwachte” gevecht tussen de twee artiesten te hosten.

Het gevecht van 2 miljoen

AFP meldt dat de onderwijsafdeling van het kanton Basel, die het theater beheert, heeft aangekondigd dat het na overleg met de lokale en regionale politie, de aanvankelijk verleende toestemming voor de wedstrijd in te trekken.

ZIE OOK>> Zakenman legt 2 miljoen op tafel voor MMA-gevecht

Beide rappers wilden hun geschillen die ontstonden op een vliegveld in Frankrijk definitief met elkaar uitvechten. De zaak werd serieus toen een zakenman 2 miljoen euro op tafel legde voor de winnaar van de wedstrijd. Beide rappers brachten overigens korte tijd door in de cel en betaalde flinke boetes voor de aangerichte schade op het vliegveld.

Bekijk ook

📺 GOED NIEUWS: Bellator MMA Dublin live te zien op TV

Bellator MMA Dublin live te zien op TV

BREAKING: Valentina Shevchenko in UFC vlieggewicht titelverdediging

Valentina Shevchenko staat voor haar volgende vlieggewicht titelverdediging

SCHANDALIG: Jurylid liet UFC-vechter expres verliezen?

De uitslag van de hoofdwedstrijd tijdens