Geannuleerd: MMA-gevecht van 2 miljoen verboden Nieuws
Nieuws

Geannuleerd: MMA-gevecht van 2 miljoen verboden

Geannuleerd: MMA-gevecht van 2 miljoen verboden
Geannuleerd: MMA-gevecht van 2 miljoen verboden

Er lijkt een definitief einde te zijn gekomen aan de inmiddels langslepende affaire tussen de Franse rappers Booba en Kaaris.

Volgens AFP zal de MMA-wedstrijd die op 30 november 2019 in Basel zou plaatsvinden tussen de Franse rappers Booba (42 jaar oud) en Kaaris (39 jaar oud) niet plaatsvinden.

De wedstrijd werd definitief geannuleerd op 16 augustus 2019 door de Zwitserse regionale autoriteiten. De tweede grootste locatie in Zwitserland, St-Jakobshalle, met meer dan 9.000 zitplaatsen, was gekozen om het "langverwachte" gevecht tussen de twee artiesten te hosten.

Het gevecht van 2 miljoen

AFP meldt dat de onderwijsafdeling van het kanton Basel, die het theater beheert, heeft aangekondigd dat het na overleg met de lokale en regionale politie, de aanvankelijk verleende toestemming voor de wedstrijd in te trekken.

ZIE OOK>> Zakenman legt 2 miljoen op tafel voor MMA-gevecht

Beide rappers wilden hun geschillen die ontstonden op een vliegveld in Frankrijk definitief met elkaar uitvechten. De zaak werd serieus toen een zakenman 2 miljoen euro op tafel legde voor de winnaar van de wedstrijd. Beide rappers brachten overigens korte tijd door in de cel en betaalde flinke boetes voor de aangerichte schade op het vliegveld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws