? Gatver: UFC'er Jędrzejczyk loopt gruwel blessure op Nieuws
Nieuws

? Gatver: UFC'er Jędrzejczyk loopt gruwel blessure op

? Gatver: UFC'er Jędrzejczyk loopt gruwel blessure op

Gruwelijke blessures zijn niet weg te denken uit de MMA-sport. Joanna Jedrzejczyk, de voormalige UFC kampioen die in haar laatste gevecht met Weili Zhang transformeerde in een alien, is weer eens de sjaak. Op Instagram toont de harde knokker dan ook foto's van een verschrikkelijke blessure.

De foto's tonen een flink gat in het scheenbeen van Jedrzejczyk, opgelopen in de training. De bikkel laat zich er echter niet onder krijgen en zegt zo snel mogelijk weer te willen trainen. Wat veel Nederlandse UFC fans niet weten is dat Jedrzejczyk ook traint in Nederland one K-1 legende Ernesto Hoost.

Wanneer Jedrzejczyk weer een wedstrijd zal krijgen bij de UFC is nog niet bekend. Rose Namajunas die recentelijk de titel afsnoepte van Zhang zou een logische kunnen zijn. Echter zal het aan UFC baas Dana White liggen wie hij de voormalige kampioen als tegenstander toebedeeld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws