FUCK YOU VIDEO: Super snelle knock-out en slaap lekker MMA Nieuws
MMA Nieuws

FUCK YOU VIDEO: Super snelle knock-out en slaap lekker

FUCK YOU VIDEO: Super snelle knock-out en slaap lekker

Echter kwam het anders uit tijdens het "Get Up & Hit" evenement op zaterdagavond in Irkoetsk, Rusland, georganiseerd door Fight Club Cherdak. Bayaman Kuluev stak zijn middelvinger op naar zijn tegenstander.

Seconden later leverde hij een hoge trap af die erg hard klonk en zijn rivaal deed slapen. Toch had Kuluev door dat het niet zo netjes was zijn tegenstander eerst van de wijs te brengen door zijn middelvinger op te steken.

Het spijt me

Kuluev verontschuldigde zich vervolgens voor de belediging van zijn rivaal op sociale media. "Voor de belediging (tonen van mijn middelvinger) bied ik mijn excuses aan iedereen aan", schreef de vechter op zijn Instagram.

Wellicht dacht Kuluev dat hij een zogenaamde "Nate Diaz' moest doen om zijn tegenstander te imponeren. Deze steekt wel vaker zijn middelvinger op. Of het incident nog gevolgen heeft voor Kuluev laat zich raden. Maar de man heeft een stevige trap over zich. Volgende keer de vinger maar achterwege laten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws