FUCK YOU: Justin Gaethje slaat terug naar Conor McGregor
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / FUCK YOU: Justin Gaethje slaat terug naar Conor McGregor

FUCK YOU: Justin Gaethje slaat terug naar Conor McGregor

FUCK YOU: Justin Gaethje slaat terug naar Conor McGregor

Het naar buiten brengen van zijn privé berichten met UFC Baas Dana White, levert Conor McGregor veel vijandigheid op.

Afgelopen week bracht de voormalige kampioen in twee gewichtklassen McGregor onthullende berichten naar buiten. Hij maakte privé berichten tussen hem en UFC baas Dana White openbaar. Dit kwam niet goed aan bij White die het ‘smerig’ noemde wat McGregor had gedaan.

Rot toch op

McGregor zou later de kritiek van White aanpakken door te suggereren dat hij de eerste was die code brak toen hij loog over het afwijzen van gevechten door McGregor. “De code was kapot toen je loog over het afwijzen van vechtpartner. Ik zei Justin in mei en jij ging en zei dat ik niet wilde vechten,” aldus McGregor.

“Het gaat niet over Diego. Diego was een vuller om meer gevechten binnen te krijgen. Ook ben je betrokken geweest bij Manny-gesprekken, de juridische brieven zijn er. Stop met liegen.” Naast White kreeg McGregor verschillende UFC collega’s over zich heen, en ook de manager van zijn aartsvijand Khabib Nurmagomedov.

Leugenaar

De laatste die zijn zegje doet is dus interim kampioen Justin Gaethje, deze noemt de Ier nu een ‘bitch’. Ook reageert hij verder: ‘Conor McGregor ziet er niet goed uit als over de baas liegt. Alles om er niet uit te zien als een bitch. Je had me in januari,” zegt Gaethje.

“Ik belde je links en rechts en geen reactie Mijn manager vroeg of ik je na Tony wilde hebben, maar weet je, fuck you. Je wilde het nooit, je koos voor de gemakkelijke weg jongen. “

Bekijk ook

Vechter op brancard afgevoerd na brute ‘KO’ (video)

Dit was Pettis' eerste KO-overwinning sinds een gevecht in 2013

Spierbonk! Conor McGregor groeit massaal ondanks blessure

Conor McGregor, voormalig UFC-kampioen heeft serieuze spieren kunnen opbouwen

Onverslaanbaar! Regian Eersel behoudt wereldtitel

Regian Eersel behield vandaag zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page