FUCK KIJK NAAR MIJN OOG: UFC vechter Cormier vocht blind MMA Nieuws
MMA Nieuws

FUCK KIJK NAAR MIJN OOG: UFC vechter Cormier vocht blind

FUCK KIJK NAAR MIJN OOG: UFC vechter Cormier vocht blind
FUCK KIJK NAAR MIJN OOG: UFC vechter Cormier vocht blind

Voormalig UFC kampioen Daniel Cormier beweert dat een oogblessure opgelopen bij UFC 252 hem half blind deed vechten.

Afgelopen zaterdag stond Daniel Cormier voor de 3e keer tegenover de huidige UFC zwaargewicht kampioen Stipe Miocic. Cormier verloor de partij en kondigde aan met pensioen te gaan.

Per ongeluk

De vinger van Cormier landde per ongeluk in het oog van Micoc. Deze kon doorvechten maar een paar rondes verder gebeurde het andersom. De vinger van Miocic ging een paar centimeter het oog in van Cormier.

"Fuck, kijk naar mijn oog," zei Cormier. "Ik kon niet eens fucking zien ik kon de rest van het gevecht niet zien. Ik zie niets uit mijn linkeroog. Het is zwart. Het is wat het is. Het maakt niet uit. "

Grote onzin

Later zei Cormier fat zijn verlies wellicht te maken had met het feit dat hij bijna niks meer zag. UFC president Dana White wilde daar niet aan en deed dit af als onzin. Toch raakte Cormier flink gewond.

Zijn netvlies zit los en dat zal hem een tijd aan de zijlijn houden. Als hij ooit nog vecht, nadat hij zei met pensioen te gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws