Freaky power! Bellator MMA wil wedstrijden veranderen MMA Nieuws
MMA Nieuws

Freaky power! Bellator MMA wil wedstrijden veranderen

Freaky power! Bellator MMA wil wedstrijden veranderen

Scott Coker, de president van Bellator MMA zegt dat er volgend jaar meer rondes tijdens gevechten zullen zijn. In plaats van drie zouden dat er vijf moeten worden, zoals de UFC naast titelgevechten in uitzonderingen ook voor niet titelgevechten hanteert.

Het debuut van Yoel Romero afgelopen nacht in het SAP Center in San Jose, Californië, liep uit op een totaal fiasco voor de Cubaanse ex-UFC knokker. Het feit dat de wedstrijd slechts drie ronden duurde zou een van de redenen zijn waarom Romero verloor.

Met twee extra rondes zoals bij Romero's oude huis, de UFC, is dat iets waar Bellator nog naar moet overstappen. Organisatie president Scott Coker suggereerde dat ze zouden kunnen worden doorgevoerd in 2022.

Bommen gooien

,,Ik denk dat je het op een gegeven moment zult zien", vertelde Coker na het evenement aan de media. ,,Ik weet gewoon dat als we die beslissing eenmaal hebben genomen, het niet meer terug zal worden gedraaid."

Terwijl Coker toegaf dat Romero "bruut werd neergehaald" en "een paar stoten had gemist, merkte deze ook op dat "het heel anders had kunnen aflopen. ,,Het had een andere uitkomst kunnen zijn als Yoel zijn rivaal had geslagen met een van die grote bommen die hij gooit. Ik maak geen grapje, deze man, als hij je slaat, gaat het licht uit. Hij heeft dat soort freaky power", aldus Coker.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws