Fraude! Oekraïense Conor McGregor flest de boel voor UFC-debuut MMA Nieuws
MMA Nieuws

Fraude! Oekraïense Conor McGregor flest de boel voor UFC-debuut

Fraude! Oekraïense Conor McGregor flest de boel voor UFC-debuut

Askar Mozharov beter bekend als de Oekraïense Conor McGregor, is in de schijnwerpers beland voor zijn debuut op UFC Vegas 56 dit weekend. Maar zeker niet op de manier die hij had gewild. De Oekraïner wordt beschuldigt van fraude met zijn vechtrecord.

De Oekraïense atleet Askar Mozharov neemt het dit weekend op tegen Alonzo Menifield tijdens het UFC-evenement. Voorafgaand aan de lichtzwaargewicht wedstrijd is de focus echter komen te liggen op het wedstrijdresultaat van Mozharov. Mozharov had eerder een algemeen wedstrijdresultaat van 25-7 op Tapology en Sherdog. Maar ineens is het wedstrijdresultaat van de Oekraïner echter op mysterieuze wijze gewijzigd.

In de problemen

Mozharov heeft nu een officieel wedstrijdresultaat van 19-12 nadat Tapology en Sherdog zijn achtergrond als vechter had herzien. Mozharov wordt nu beschuldigd van fraude, omdat bleek dat hij, of iemand van zijn team, zijn wedstrijdresultaat probeerde te manipuleren. Het bevat fictieve informatie van fictieve mensen tot Sherdog, allemaal in een poging om winst toe te voegen of verliezen te elimineren.

"Het wedstrijdresultaat van UFC-debutant Askar Mozharov is aanzienlijk herzien omdat er nieuwe informatie naar voren is gekomen over verschillende overwinningen en verliezen", schreef Tapology-manager Steven Kelliher op Twitter.

Niet de echte Conor McGregor

Ongeacht wat Mozharov zegt, het wedstrijdresultaat betekent echter veel. Vooral als hij schuldig was aan het manipuleren van zijn wedstrijdresultaat in zijn voordeel. De UFC heeft geen commentaar gegeven op de situatie van de Oekraïner en alle aanwijzingen zijn dat de "Oekraïense Conor McGregor" Mozharov dit weekend de achthoek mag betreden.

Volgens de UFC-debutant wordt hij in zijn thuisland "Oekraïense Conor McGregor" genoemd, mede omdat ze een soortgelijke borsttattoo hebben. ,,Nee, dit is niet Conor McGregors (tatoeage), zegt Askar Mozharov. Dit is dezelfde stijl, old school, maar een andere afbeelding. In mijn land kennen mensen me eigenlijk als "Oekraïense Conor McGregor", maar dit is anders. Ik mag Conor, maar ik ben Askar."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws