UFC vechter: ‘Kom knokken ik betaal je vliegticket’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC vechter: ‘Kom knokken ik betaal je vliegticket’

UFC vechter: ‘Kom knokken ik betaal je vliegticket’

Francis Ngannou daagt Derrick Lewis uit om zijn woorden kracht bij te zetten
Francis Nagannou

Francis Ngannou heeft een tegenstander en datum in gedachten voor zijn terugkeer naar de UFC-kooi.

Zaterdagmiddag toog het zwaargewicht naar Twitter om een ​​uitdaging te doen tegen collega vechter Alexander Volkov. Volgens de tweet wil Ngannou op 18 januari vechten tegen Volkov op UFC 246 in Las Vegas, hetzelfde event waar Conor McGregor zijn terugkeer maakt tegen Donald Cerrone.

Zowel Ngannou als Volkov komen af ​​van winnende wedstrijden. Ngannou heeft zijn laatste drie gevechten gewonnen en versloeg Junior Dos Santos, Cain Velasquez en Curtis Blaydes in een razendsnel tempo. Om Volkov te overwegen te komen vechten wil Ngannou zelfs diens vliegticket betalen.

Overal en altijd

Kort na Ngannou’s tweet kwam Volkov met een eigen aanbod. Volkov gaf aan dat hij graag zou vechten tegen Ngannou, maar dan in zijn eigen achtertuin. Ngannou leek open te staan ​​voor het tegenbod en vertelde de Rus dat hij graag met hem zou vechten, het maakt niet uit waar.

Het feit dat vechters elkaar uitdagen voor grote events heeft vaak te maken met het feit dat dit hen in de kijker speelt van het publiek, maar ook de organisatie waar zij voor vechten. Zonder twijfel zal UFC 246 met McGregor op de kaart een groot aantal kijkers trekken. Ngannou en Volkov zullen hier zeker van kunnen profiteren.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page