FOUTJE! Vechter zwaar 'KO' doordat scheids even niet oplet Nieuws
Nieuws

FOUTJE! Vechter zwaar 'KO' doordat scheids even niet oplet

FOUTJE! Vechter zwaar 'KO' doordat scheids even niet oplet

Mohammad Karaki werd op brute wijze knock-out geslagen bij UAE Warriors 20 afgelopen zaterdag, nadat scheidsrechter een oog prik niet zag. Gianni Melillo stak zijn vinger in het oog van Karaki wiens debuut al snel een nachtmerrie werd.

Ze zeggen altijd dat je jezelf moet beschermen, maar Karaki hoopte dat de scheidsrechter hem zou beschermen toen hij per ongeluk in zijn oog werd geprikt. In een wilde, heen en weer ronde waarin beide vechters knockdowns scoorden, strekte Melillo zijn vingers in Karaki's ogen.

Scheidsrechter Frank Trigg pauzeerde de wedstrijd niet. Toen Karaki zijn rug toekeerde, deelde Melillo een een grote rechterhoek te landen die Karaki knock-out sloeg. Na het gevecht ging een teleurgestelde Karaki naar Instagram om in beroep te gaan tegen het verlies, met het verzoek om een ​​herkansing en het gevecht te worden omgezet in een no contest.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws