Foutje: UFC-ster Jones achter Jake Paul, wist twitter bericht - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Foutje: UFC-ster Jones achter Jake Paul, wist twitter bericht

Foutje: UFC-ster Jones achter Jake Paul, wist twitter bericht

Foutje: UFC-ster Jones achter Jake Paul, wist twitter bericht

Jon Jones voormalig UFC Lichtzwaargewicht kampioen heeft Youtuber Boxer Jake Paul geprezen voor zijn geweldige knock-out overwinning op Ben Askren en ook voor het geld dat hij verdient. Dit lijkt een plaagstoot van Jones naar UFC president Dana White, waar hij mee overhoop ligt om beter betaald te worden.

De YouTuber en bokser Paul zocht gisteren de confrontatie op met UFC baas Dana White en maakte die uit voor een zuinige gast, die zijn vechters onder betaald. Op twitter ging Paulo dan ook los op White. Nu lijkt Jones achter Paul te staan maar wiste zijn bericht later.

,,Jake Paul gefeliciteerd met je overwinning, die knock-out op Ben Askren was absoluut prachtig. Als je al serieus meer dan 5 miljoen verdient voor een gevecht, is dat te gek. Ik ben zo blij voor je. Ik wens je het allerbeste tijdens je vechtsportreis”, schreef Jones schreef in een Tweet die nu is verwijderd.

Lefgozer

Paul, de YouTuber die bokser werd, heeft de afgelopen maanden schijnbaar de vechtsportwereld veroverd. Na het uitschakelen van de voormalige NBA-ster Nate Robinson in 2020, zette Jake Paul eerder deze maand een stapje hoger in de competitie toen hij de strijd aanging met voormalig MMA-kampioen Ben Askren.

Askren ging schaamteloos KO tegen Paul nog in de eerste ronde van hun bokswedstrijd. Paul die zich gesterkt voelt door zijn winst op Askren dook afgelopen weekend op tijdens het UFC 261 evenement. Daar liep hij UFC vechter Daniel Cormier tegen het lijf die hij had uitgemaakt voor ‘dikzak’. Dit liep bijna uit de hand.

Bekijk ook

‘1e KO winst!’ Vechter compleet uit zijn dak na overwinning

Gracie liet een vlaag van stoten los

UFC is terug! TV Gids; Smith vs. Spann live kijken vannacht

Topgevechten die je niet mag missen. En je hoeft niet vroeg op!

Makkie! Glory knokker sloopt rivaal in MMA-debuut (video)

Asa Ten Pow, Glory kickbokser maakte afgelopen nacht zijn MMA-debuut

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page