Foutje bedankt: MMA-kampioen kan fluiten naar wereldtitel Nieuws
Nieuws

Foutje bedankt: MMA-kampioen kan fluiten naar wereldtitel

Foutje bedankt: MMA-kampioen kan fluiten naar wereldtitel
Foutje bedankt: MMA-kampioen kan fluiten naar wereldtitel

Een klein drama tijdens de Titan Fighting Championship wegingen op vrijdag.

Martin Brown, de lichtgewicht kampioen van de Titan FC, kwam in een pond te zwaar uit voor zijn geplande gevecht op zaterdag, tegen Johnasser Paulino uit de Dominicaanse Republiek. Omdat Brown het vereiste kampioenschapsgewicht van 155 pond niet kon halen, hebben Titan FC-officials hem van zijn titel ontdaan.

Regels zijn regels

"Het was een hartverscheurende beslissing", zegt Titan FC COO Lex McMahon. "Het is hartverscheurend, maar tegelijkertijd is het protocol en het moest worden gedaan. Kampioenen moeten tijdens een titelverdediging op het juiste gewicht zijn, omdat Martin Brown op 156 pond zat, moeten we de regels volgen en de title van hem afnemen. "

McMahon zei dat het gevecht zal doorgaan zoals gepland, maar nu heeft alleen Paulino de kans om de titel te winnen. "Als Johansser Paulino het gevecht wint, wordt hij de nieuwe Titan FC lichtgewicht kampioen. Als Brown wint, wint hij, maar hij gaat niet naar huis met de titel, 'zei McMahon.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws