'Fooitje': UFC'er Pimblett bijna platzak na gevecht in Londen MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Fooitje': UFC'er Pimblett bijna platzak na gevecht in Londen

'Fooitje': UFC'er Pimblett bijna platzak na gevecht in Londen

Paddy Pimblett vocht afgelopen zaterdag tijdens UFC-Londen. Echter zegt de vechter slechts 24.000 dollar te hebben verdiend, naast een bonus die ook 8 andere vechters kregen.

Geen 174.000 neemt de Britse Bad Boy mee naar huis maar welgeteld 74 K. Naast zij geld om te vechten 12K en het komen opdagen ook nog eens 12K, bevatte de bonus 50.000. Echter gaat hier nog belasting, teamkosten en trainingskosten vanaf. Na een ruwe schatting blijft er dan iets van 10.000 over voor de vechter.

Pimblett klaagt niet bepaald over zijn 'kleine standaard' salaris. Maar vindt wel dat hij na zijn laatste optreden een nieuw contract verdient. Wanneer komt dat? Wie weet? Paddy Pimblett kijkt echter uit naar het moment dat het zover is. De vechter die overkwam van Cage Warriors heeft de potentie door te stoten naar de hoogste rangen van de UFC.

Meer geld

De Britse 'Baddy' haalt vaak de krantenkoppen. Fans werden helemaal gek toen Pimblett zijn rivaal Rodrigo Vargas vorig weekend bij UFC London versloeg. Het publiek brak bijna de Arena af zo populair is de jonge Britse vechter in zijn land.

Met een hoop hype rond de 27-jarige, denken veel mensen dat hij sterkere concurrentie zou moeten krijgen. Paddy is echter niet bereid om op te treden, tenzij het de moeite waard is. Hij zei onlangs dat hij meer geld zou moeten krijgen om het op te nemen tegen een hoger gerangschikte tegenstander.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws