Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Floyd Mayweather Jr: ‘$1 miljard voor UFC-gevecht’

Floyd Mayweather Jr: ‘$1 miljard voor UFC-gevecht’

Floyd Mayweather Jr: '$1 miljard voor UFC-gevecht

Als we Floyd Mayweather Jr moeten geloven is de UFC bereidt om hem $1 miljard te betalen voor een gevecht bij de MMA-organisatie.

Bij komiek en Hollywood-superster Kevin Hart in zijn show ‘Cold As Balls’, zei Mayweather dat hij een deal van $ 1 miljard met de UFC kan aangaan om in de achthoek te vechten.

“Ik kan nu een deal krijgen van de UFC,” verklaarde hij. Waarschijnlijk een deal van drie gevechten, vier gevechten, een miljard dollar als dat is wat ik wilde.”

Liever boksen

De grote vraag blijft natuurlijk of vechten volgens mixed martial arts-regels binnen de MMA-kooi is wat hij wil.

Mayweather heeft carrière gemaakt door de beste ter wereld te zijn in het boksen. Zijn carrière staat op 50-0, met zijn meest recente officiële overwinning tegen UFC-superster McGregor, die hij in augustus 2017 versloeg via een 10e ronde TKO in Las Vegas.

Money Mayweather

Huidige UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov heeft geen geheim gemaakt van zijn interesse in een bokswedstrijd met Mayweather, en dat kan veel meer geld betekenen voor de Amerikaan.

De manager van Nurmagomedov, Ali Abdelaziz, heeft eerder verklaard dat Mayweather “smeekt” om tegen de Russische UFC-superster te mogen boksen.

LEES OOK: Boks baas adviseert Khabib Nurmagomedov om te gaan boksen

De MMA-vechter zelf heeft onlangs de discussie opnieuw aangewakkerd door te zeggen dat hij deze zomer open staat voor een bokswedstrijd in Moskou.

Bekijk ook

Alistair Overeem: ‘Het is te vroeg voor een titelgevecht’

Zaterdag won de Nederlandse MMA-vechter Alistair Overeem zijn partij tegen de Rus Alexei Oleinik in St. Petersburg, Rusland.

Alistair Overeem daagt 'hot balls' Derrick Lewis uit voor gevecht

Alistair Overeem wint ‘mega bedrag’ op UFC St. Petersburg

Zijn winst op de Rus Aleksei Oleinik zaterdagavond tijdens UFC op ESPN+ 7 in St. Petersburg, heeft Alistair Overeem geen windeieren gelegd.

UFC on ESPN+ 7: Alistair Overeem verslaat Aleksei Oleinik

Zaterdagavond vond UFC on ESPN+ 7 plaats in de Yubileyniy Arena St. Petersburg, Rusland.

REGIO NIEUWS UITGELICHT