'Flik dit niet weer!' Vechtbaas pissed off over incident met vechter MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Flik dit niet weer!' Vechtbaas pissed off over incident met vechter

'Flik dit niet weer!' Vechtbaas pissed off over incident met vechter

Dana White de UFC-vechtbaas is furieus niet te spreken over een incident veroorzaakt door de dopingcontroles door USADA. De organisatie lichtte vechter Paulo Costa voor dag en dauw uit zijn bed om het verplichte plasje te doen. White zegt dat de USADA dit beter niet meer kan doen.

Dana White hekelt USADA voor het lastigvallen van Paulo Costa tijdens UFC 278 afgelopen weekend. "Dat zal nooit meer gebeuren met een vechter", zegt White. USADA (United States Anti-Doping Agency) is het officiële, onafhankelijke antidopingbureau van de UFC.

White was niet blij te horen dat USADA afgelopen vrijdag vroeg een bezoek bracht aan Paulo Costa voorafgaand aan zijn wegingen. USADA kwam opdagen in Costa's hotelkamer om een ​​bloedmonster te nemen van de Braziliaan om 06:00 uur in de morgen.

Niet normaal

“Ik verontschuldigde me bij hem (Costa) op het podium. Dat zal nooit meer gebeuren met een vechter. Luister, ze weten niets over vechten Je gaat niet om zes uur 's ochtends een man testen als hij aan het afvallen is", aldus White.

,,Het resultaat zal een paar uur later hetzelfde zijn. Je wacht. Ik verontschuldigde me op het podium toen hij naar buiten kwam, en dat zal niet meer gebeuren met een andere vechter."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws